Η ιστορία των Χριστουγέννων από τον Ορφέα Τρίπολης (photos+video)

Η ιστορία των Χριστουγέννων από τον Ορφέα Τρίπολης (photos+video)

Δεκέμβριος 21, 2014 - 20:53
0 σχόλια

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Ορφέα Τρίπολης  στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε θρησκευτικούς ύμνους της γιορτής των Χριστουγέννων από το Ανδρικό Εκκλησιαστικό Τμήμα, με μαέστρο τον κ Βασίλη Τζαβάρα, καθώς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια του Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, από την παιδική χορωδία και το προπαρασκευαστικό τμήμα, με μαέστρο την κ Νικολέττα Ψαρρού. Στο πιάνο συνόδευε ο Γιάννης Ζαχαρόπουλος.

Το θεολογικό περιεχόμενο, την αξία και το μήνυμα της εορτής των Χριστουγέννων, μας μεταφέρε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Θεόκλητος Ντούλιας, με επίκαιρη Χριστουγεννιάτικη ομιλία.

Επίσης η Μικτή Χορωδία ερμήνευσε το έργο για πιάνο και μικτή χορωδία του Άλκη Μπαλτά «Χριστουγεννιάτικη ιστορία». Τη χορωδία διεύθυνε η μαέστρος κ Χριστίνα Αθανασοπούλου και το μέρος του πιάνου ερμήνευε ο κ Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Χριστουγεννιάτικη συναυλία του «Ορφέα» Τρίπ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.