Η Γιορτή της Ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής στο προαύλιο του Μαλλιαροπουλείου (photos&video)

Η Γιορτή της Ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής στο προαύλιο του Μαλλιαροπουλείου (photos&video)

Ιούνιος 21, 2014 - 23:46
7 σχόλια

Με συναυλία γιορτάστηκε η Ευρωπαϊκή μέρα της μουσικής στην Τρίπολη, στον προαύλιο χώρο του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, της παιδικής χορωδίας του "ΟΡΦΕΑ" Τρίπολης και της χορωδίας του ΚΑΠΗ Τρίπολης.

Η γιορτή περιελάμβανε τραγούδια που ερμήνευσε εκτός από τις χορωδίες και ο Γ. Αργυρόπουλος, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής. Στο βιολί ήταν ο Α. Μουρλάς, στο πιάνο η Α. Γούλα και ο Γ. Μιχαλόπουλος, στο μπουζούκι ο Γ. Κολλιος. Στη διεύθυνση ήταν ο Σ. Κωστούρος της Φιλαρμονικής Τρίπολης, η Ν. Ψαρρου του Ορφέα και ο Σ. Κουδουνέλης του ΚΑΠΗ.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην πλατεία Πετρινού, αφού η βραδιά ήταν η ιδανική, και απόλαυσε αυτή την πολύ ωραία γιορτή που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης με αφορμή την ευρωπαϊκή μέρα μουσικής.

Video: 

youtube://v/F9vrAFArmJo


7 Σχόλια

Πάρα πολύ ωραία ήταν! Δεν ξέρω πως ήταν από κάτω γιατί ήμουν και εγώ στους συμμετέχοντες. Ελπίζω να ήταν ωραία. Να ήσαστε όλοι εκεί να μας ξαναδείτε

Συγχαρητήρια πολύ ωραία βραδιά από το έμψυχο δυναμικό της πόλης μας.!!!

Ο Κος Παυλής κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Βλέπει φαίνεται ότι δε θα μπορέσει να αντεπεξέλθει ο ίδιος σε τέτοιες εκδηλώσεις με τους δημοτικούς συμβούλους που έχει. Αλλωστε ακόμα δε ξεκίνησε και άρχισε να κάνει ήδη μακρινό όνειρο την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης λέγοντας ότι ναι μεν είναι καλό , αλλά είναι δύσκολο. Βέβαια εάν είσαι άσχετος με τα πολιτιστικά φυσικά και σου είναι δύσκολο να κυνηγήσεις ένα τέτοιο όνειρο.

"Ο Κος Παυλής κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Βλέπει φαίνεται ότι δε θα μπορέσει να αντεπεξέλθει ο ίδιος σε τέτοιες εκδηλώσεις με τους δημοτικούς συμβούλους που έχει. Αλλωστε ακόμα δε ξεκίνησε και άρχισε να κάνει ήδη μακρινό όνειρο την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης λέγοντας ότι ναι μεν είναι καλό , αλλά είναι δύσκολο. Βέβαια εάν είσαι άσχετος με τα πολιτιστικά φυσικά και σου είναι δύσκολο να κυνηγήσεις ένα τέτοιο όνειρο." To πρόβλημά μας στην Τρίπολη είναι το αν θα γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις.....

Ρε ασχετα θλιμενα ανθρωπακια την εκδηλωση δεν την οργανωσε ο δημος Τριπολης. Το μερακι των παιδιων της φιλαρμονικης την οργανωσε και μονοι τους εφεραν αυτο το καταπληκτικο αποτελεσμα.Απο ποτε η Ζαμπαθα και ο Σμυρνιωτης εμαθαν απο πολιτισμο εκτος απο τα γυφτοπανηγυρα που κανουν;

Aπό τότε που ανέλαβε όμως δήμαρχος ο Σμυρνιώτης ξεκίνησε να κάνει τέτοιες εκδηλώσεις η Φιλαρμονική. Πριν ήταν μόνο για τις παρελάσεις και τις κηδείες. Δεν είναι τυχαίο ότι το επίπεδο της Φιλαρμονικής ανέβηκε τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Σμυρνιώτης και η Ζαμπαθά έφεραν τον Πυλαρινό στη Φιλαρμονική και τόσα άλλα ακόμα που έκαναν. Να δούμε οι επόμενοι τι θα κάνουν. Μάλλον θα βάλει ο Παπαθεοφάνης και το Ρουλάκι τη Φιλαρμονική να παίζει Λε Πα και Αντζελα Δημητρίου.