Η Γεωργία Παναγοπούλου η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης

Η Γεωργία Παναγοπούλου η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης

Σεπτέμβριος 08, 2019 - 20:55
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η εκλογή του προεδρείου στο νέο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης  με την παράταξη του κ. Τζιούμη Κώστα να βρίσκεται στη διοίκηση του δήμου την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το βράδυ.

Από πλευράς της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» και τον κ. Τζιούμη προτάθηκε η κυρία  Γεωργία Παναγοπούλου ως η νέα πρόεδρος του ΔΣ.

Από πλευράς της παράταξης «Νέα Τρίπολη» προτάθηκε ο κ. Βασίλης Ψυχογυιός  ως ο νέος αντιπρόεδρος  του ΔΣ, ενώ η ελάσσων μειοψηφία πρότεινε τον κ. Καραλή Θεόδωρο ως γραμματέα.

Όπως τόνισε ο κ. Τζιούμης, η «Τρίπολη Αύριο» προτείνει μια γυναίκα για τη θέση της προέδρου, γεγονός που δείχνει τη διαφορετική αντίληψη που έχουν ως παράταξη.

Να αναφέρουμε ότι η κυρία Γεωργία Παναγοπούλου είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος που θα καθήσει στη θέση της προέδρου στο ΔΣ Τρίπολης.

Ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας, και για τον λόγο αυτόν μεταφέρθηκε και στήθηκε μια κάλπη στην αίθουσα συνεδριάσεων. Οι σύμβουλοι, ακούγοντας το όνομά τους, προσέρχονταν και έριχναν το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σύντομα, και ξεκίνησε η καταμέτρηση. Η κυρία Παναγοπούλου έλαβε 18 θετικές ψήφους και 22 λευκά ψηφοδέλτια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.