Η Euro-πρεμιέρα του Αστέρα στην Πόλη (pics,vid)

Η Euro-πρεμιέρα του Αστέρα στην Πόλη (pics,vid)

Σεπτέμβριος 18, 2017 - 22:15
0 σχόλια

Πέρασαν 3 χρόνια από εκείνο το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου του 2014 όπου ο πρωτάρης Αστέρας Τρίπολης φορούσε το ευρωπαϊκό του κοστούμι στο ντεμπούτο του στους ομίλους του Europa League κουνόντας σεντόνι στην Πόλη.

Η μεγάλη στιγμή της πρεμιέρας της αρκαδικής ομάδας στους ομίλους του Europa Laeague ήταν πια γεγονός και το όνειρο αποκτούσε σάρκα και οστά σε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο και τους φιλάθλους του.

Στο "Κεμάλ Ατατούρκ" της Κωνσταντινούπολης ο Αστέρας Τρίπολης έδινε την πρώτη του Ευρωπαϊκή παράσταση κόντρα στην πανίσχυρη Μπεσίκτας με το ισόπαλο 1-1 να αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία και να δίνει τον πρώτο βαθμό των κιτρινομπλέ στον 3ο όμιλο.

Οι Τούρκοι προηγήθηκαν με το τέρμα του Τόρε στο 33' με τον Αστέρα Τρίπολης να προσπαθεί και τελικά να στέκεται όρθιος με τον "κεραυνό" του Φακούντο Πάρα στο 88' να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από την κιτρινομπλέ αποστολή αλλά και τους ηρωϊκούς φιλάθλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην Πόλη και βρέθηκαν στις κερκίδες του "Κεμάλ Ατατούρκ".

Την ίδια ώρα η Τρίπολη βρίσκονταν στους ρυθμούς του αγώνα με τα καφέ της πόλης να είναι ασφυχτικά γεμάτα και τον κόσμο να παρακολουθεί με αγωνία τις προσπάθειες της αγαπημένης του ομάδας.

Μπεσίκτας (Σλάβεν Μπίλιτς): Τολγκά, Νέσιπ, Μότα, Φράνκο, Σίβοκ, Χάτκινσον, Κάβλακ, Ογκουζάν (69’ Σόσα), Γιοκχάν, Σαχάν (85’ Κερίμ), Πεκτεμέκ (30’ Τοσούν).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Παντελιάδης (76’ Μουνάφο), Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά (68’ Πάρα), Μάσα, Μπαράλες (85’ Γιαννιώτας).

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Έτσι έζησε το Μπεσίκτας-Αστέρας η Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.