Η ΕΠΣ Αρκαδίας βράβευσε τον αριστούχο φοιτητή - αθλητή Δημήτρη Τσιώση

Η ΕΠΣ Αρκαδίας βράβευσε τον αριστούχο φοιτητή - αθλητή Δημήτρη Τσιώση

Απρίλιος 29, 2018 - 10:32
0 σχόλια

Ο Δημήτρης Τσιώσης ένα χρόνο πριν ως μαθητής της 3ης Λυκείου προετοιμάζονταν για τις πανελλαδικές εξετάσεις και παράλληλα αγωνίζονατν με την φανέλα του Παναρκαδικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το απόγευμα της 28ης Απριλίου 2018 ο Δημήτρης Τσιώσης βρέθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους σαν φοιτητής της Νομικής Αθηνών πια και για να παραλάβει το βραβείο του από την ΕΠΣ Αρκαδίας για  την αριστεία του στις εξετάσεις συγκεντρώνοντας έναν από τους πιο υψηλούς βαθμούς στην Αρκαδία.

Ο  νεαρός Δημήτρης Τσιώσης πέρασε ένα ξεχωριστό μήνυμα για το πώς μπορεί να συνδυάσει ένα παιδί την ενασχόληση του με τον αθλητισμό με το σχολείο και τις σπουδές εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα όλων.

Εκτός από τις σπουδές του στην Νομική Αθηνών ο Δημήτρης Τσιώσης συνεχίζει και στον χώρο του ποδοσφαίρου αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών.

Τέλος να σημειωθεί ότι και βραβείο παρέλαβε και ο Μιχάλης Κόσσυβας του Απόλλωνα Τυρού όπου και αυτός διακρίθηκε στις πανελλαδικές εξετάσεις περνώντας σε ανώτατα τεχνολογικά ιδρύματα.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.