Η επιτροπή ελέγχου για το Πανηγύρι της Τεγέας

Η επιτροπή ελέγχου για το Πανηγύρι της Τεγέας

Αύγουστος 01, 2016 - 12:28
0 σχόλια

Συγκροτείται, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από Δημοτικούς Συμβούλους, έργο της Επιτροπής θα είναι ο έλεγχος της ορθής εγκατάστασης των δικαιούχων, της τήρησης των όρων της άδειας και της απομάκρυνσης των άνευ αδείας συμμετεχόντων στην εμποροπανήγυρη Τεγέας, η διενέργεια κλήρωσης για την παραχώρηση θέσεων στους ενδιαφερομένους, η επιβολή προστίμων σε κάθε παράβαση του παρόντος κανονισμού.

Καθήκον της Επιτροπής θα είναι η παρακολούθηση και εν γένει η διαχείριση της εμποροπανηγύρεως. Η Επιτροπή θα υποχρεούται να συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα, να εισηγείται προτάσεις, να επιλαμβάνεται οποιοδήποτε θέμα προκύψει στη διάρκεια της εμποροπανήγυρης που δεν προβλέπεται από την κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, να διενεργεί τακτικούς ελέγχους στους χώρους ανάπτυξης της εμποροπανηγύρεως για τη διαπίστωση της καλής και ομαλής λειτουργίας.

Η Επιτροπή ελέγχου τήρησης όρων κανονισμού λειτουργίας εμποροπανήγυρης Παλαιάς Επισκοπής Τεγέας Δήμου Τρίπολης αποτελείται από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.: 1.Βόσνο Δημήτριο, 2. Παρασκευόπουλο Νικόλαο, και 3.Σωτηρόπουλο Δημήτριο με αναπληρωτές τους, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. 1. Αδαμόπουλο Γεώργιο, 2.Παπαδημητρίου Σωτήριο και 3.Σταματόπουλο Δημήτριο αντίστοιχα.

Δυνητικά ορίζονται οι δημοτικοί υπάλληλοι κ.: 1.Δέμου Κωνσταντίνα και 2.Γκαργκάσουλα Παναγιώτη με αναπληρωτές τους, τους δημοτικούς υπαλλήλους κ.: 1.Ανδριανάκο Κωνσταντίνο και 2.Καραγιάννη Νικόλαο αντίστοιχα προκειμένου να επικουρούν το έργο της ως άνω Επιτροπής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.