Η επιθυμία του Καστρίτη

Η επιθυμία του Καστρίτη

Σεπτέμβριος 28, 2017 - 20:06
0 σχόλια

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League οδεύει η Κύμη του Αρκά coach Γιάννη Καστρίτη η οποία πραγματοποίησε την Media Day που αποτελεί μια ξεχωριστή μέρα για την ομάδα.

Ο Γιάννης Καστρίτης στο περιθώριο της Media Day τόνισε πως στόχος είναι η ομάδα να πραγματοποιήσει μια καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή και να είναι ανταγωνιστικοί εντός και εκτός Χαλκίδας διευκρινίζοντας πως η Α1 αποτελείται από αχαρτογράφητα νερά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης στην Media Day της Κύμης

“Είμαστε 10 μέρες πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων, η προετοιμασία μας ολοκληρώνεται, ξεπεράσαμε όποια προβλήματα είχαμε και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών. Θα χρειαστεί δουλειά και υπομονή από όλους για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Α1 αποτελείται από αχαρτογράφητα νερά, δεν μπορούμε να κάνουμε μακροχρόνια πλάνα και να πούμε από τώρα για τους στόχους μας. Σίγουρα, αυτό που μπορούμε να πούμε τώρα, είναι πως θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί εντός και εκτός έδρας.  

Πρέπει να κάνουμε νίκες και μακριά από τη Χαλκίδα γιατί είναι πολύ δύσκολο αν στηριχτείς μόνο στην έδρα σου να τα καταφέρεις. Μια κακή βραδιά, ένα άτυχο αποτέλεσμα μπορεί να είναι μη αναστρέψιμο αν δεν είσαι δυνατός και μακριά από το γήπεδό σου. Θα είμαστε στο σημείο που θέλουμε ως ομάδα μετά τον Νοέμβριο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα διεκδικήσουμε αγώνες πριν από αυτό το χρονικό διάστημα’’.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.