Η επιστροφή του Λαμπρόπουλου στην Τρίπολη

Η επιστροφή του Λαμπρόπουλου στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 21, 2016 - 17:39
0 σχόλια

Στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου ο Αρκαδικός απέκτησε τον Φώτη Λαμπρόπουλο με τη μπασκετική πιάτσα να κάνει αναφορές πως αυτός ο αθλητής είναι πολυτέλεια για τον Αρκαδικό! Υπήρχε μάλιστα ειδική συμφωνία στο συμβόλαιό του πως αν βρεθεί ομάδα του εξωτερικού θα μπορούσε να αποχωρήσει ανά πάς στιγμή.

 Την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου όμως ο Πατρινός center δεν έφυγε για ομάδα του εξωτερικού αλλά για την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του τον Απόλλωνα Πάτρας . Η παρουσία του στον Αρκαδικό πάντως δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο με εξαίρεση δύο-τρία  παιχνίδια δείχνοντας πώς δεν είχε αγωνιστική διάθεση  σε αντίθεση με τις εμφανίσεις του με την ασπρόμαυρή φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας.

Στο αυριανό παιχνίδι στο ΔΑΚ Τρίπολης ο Λαμπρόπουλος επιστρέφει στην Τρίπολη ως αντίπαλος και το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιος έκανε τη σωστότερη επιλογή….

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.