Η εκδήλωση στο Άστρος για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο (video)

Η εκδήλωση στο Άστρος για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο (video)

Μάιος 26, 2012 - 09:33

Από www.astrosnews.gr

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση με θέμα «Τα κοινωνικο-οικονομικά οφέλη του διαδικτύου και η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο», οργανώθηκε χθες, στο Ιδρυμα Ζαφείρη, στο Αστρος. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής  Εμμανουήλ Σφακιανάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα, αλλά και τους κινδύνους του ίντερνετ, στους τρόπους πρόληψης με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία των ανηλίκων, καθώς και στα συμπτώματα εξάρτησης των παιδιών και στα εργαλεία γονικού ελέγχου.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, γονείς που θέλησαν να ενημερωθούν για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους, ο Δήμαρχος κ. Μ. Σκαντζός και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνησης Αρκαδίας.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε στους γονείς και σε κάθε ενδιαφερόμενο, ενημερωτικό υλικό.

Συνδιοργάνωση: Περιφ. Δ/νση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου, Σχ.Σύμβουλος Π.Ε. 3ης Εκπ/κης Περιφ. Αρκαδίας, Σχ.Σύμβουλοι Δ.Ε Παιδ.Υπευθ. Γυμνασίων –Λυκείων Β.Κυνουρίας, Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Αρκαδίας Σύλλογος Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Κυνουρίας, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημ.Σχολείων Άστρους, Βερβένων, Δολιανών, Μελιγούς, Παρ. Άστρους, Γυμνασίου Άστρους, ΓΕΛ Άστρους, ΕΠΑΛ Άστρους.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/Tlxz7gN9KUE