Η δράση της συμμορίας που «χτυπούσε» αυτοκίνητα και κυλικεία στην Τρίπολη

Η δράση της συμμορίας που «χτυπούσε» αυτοκίνητα και κυλικεία στην Τρίπολη

Φεβρουάριος 26, 2019 - 11:20
0 σχόλια

Τα ταξί και τα κυλικεία φαίνεται ότι είχαν βάλει στο μάτι τα μέλη της συμμορίας που είχε συσταθεί στην Τρίπολη και δρούσε από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Τέλος στη δράση της συμμορίας έδωσε η Ασφάλεια Τρίπολη η οποία ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος συνέλαβε 4 μέλη της.

Ύστερα από την εξιχνίαση της υπόθεσης γνωστά έγιναν τα περιστατικά των κλοπών τα οποία αφορούσαν διαρρήξεις που έγιναν από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου (δείτε ΕΔΩ).

Οι δράστες είχαν «σταμπάρει» ταξί τα οποία ήταν σταθμευμένα από τους οδηγούς στις οδούς Πανός, Ερυθρού Σταυρού, Κοραή και Μπουμπουλίνας.

Η λεία που κατάφεραν συνολικά να αρπάξουν οι δράστες και από τα πέντε οχήματα είναι 69 ευρώ, καθώς και διάφορα ακουστικά κινητών τηλεφώνων και φορτιστές. Σαφώς και οι ζημιές που προκάλεσαν στα οχήματα ταξί ήταν πολύ μεγαλύτερες από το κόστος των κλοπιμαίων που αφαίρεσαν από τις ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Να αναφέρουμε ότι οι δράστες έσπασαν στο σύνολο 10 οχήματα με σκοπό να τα κλέψουν.

Επόμενος στόχος για τους δράστες ήταν τα κυλικεία των αθλητικών κέντρων, αλλά και των σχολείων.

Συγκεκριμένα οι «ποντικοί» της συμμορίας τρύπωσαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης και απέσπασαν κέρματα αξίας 40 ευρώ. Από το γήπεδο της Κάρτσοβας πήραν ένα notebook, ένα στερεοφωνικό και είδη αξίας 200 ευρώ, επίσης διέρρηξαν και το ταμείο επιχείρησης 5X5 και απέσπασαν 5 ευρώ.

Επίσης οι 4 αλλοδαποί με τους συνεργούς τους διέρρηξαν και το κυλικείου του δημοτικού σχολείου στην περιοχή της Τρίπολης, από το οποίο και πήραν χρήματα ύψους 250 ευρώ.

Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών τους και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.