Η Δόξα βρίσκει το «πυροβόλο» της στο πρόσωπο του Καντέλη

Η Δόξα βρίσκει το «πυροβόλο» της στο πρόσωπο του Καντέλη

Μάρτιος 01, 2022 - 20:19
0 σχόλια

Η εφετινή πορεία της Δόξας είναι εξαιρετική με την σωστή και καλή ομαδική δουλειά βασισμένη στο σύνολο να εξαργυρώνεται μέσα στο γήπεδο για τους κυανόλευκους που φιγουράρουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε αυτή την πορεία της η Δόξα Μεγαλόπολης έχει την χαρά να διαθέτει στο ρόστερ της παιδιά από την παλιά της φουρνιά όπως ο Νίκος και ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο Αντώνακας, ο Δημητρέλης, ο Παναγιωτόπουλος, ο Γιώργος και ο Νίκος Αλεξανδρής και ασφαλώς ο Γιαννόπουλος.

Ταυτόχρονα μέσα από την έμπειρη αυτή μαγιά βρίσκουν τον ρόλο τους και ξεπηδούν πολλά νέα παιδιά που παίρνουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και δείχνουν με τον πιο πειστικό τρόπο πως η ομάδα της Μεγαλόπολης εκτός από το «τώρα» φροντίζει και το «αύριο» της.

Ένα από τα παιδιά αυτά που ξεχωρίζουν είναι και ο Θοδωρής Καντέλης ο οποίος στις τελευταίες αγωνιστικές έχει ανοίξει για τα καλά την συχνότητα του με τα αντίπαλα δίχτυα με αποκορύφωμα το πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Τυρού που σημείωσε για δεύτερη φορά στην Α’ Αρκαδίας χατ τρικ.

Ο 19χρονός άσος της Δόξας Μεγαλόπολης έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα πιάνοντας τον συμπαίχτη του Νίκο Λυμπερόπουλο στην τέταρτη θέση του σχετικού πίνακα σκοράροντας μάλιστα και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ως ένα δείγμα της κατακόρυφης ανοδικής του πορείας που αποτελεί κομμάτι της ομαδικής δουλειάς που γίνεται στους κυανόλευκους.

Η Δόξα Μεγαλόπολης εκτός του Θοδωρή Καντέλη διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της και άλλα νέα παιδιά που πραγματοποιούν πολύ μεστή και καλή σεζόν όπως ο 20χρονός Ηλίας Γεωργακόπουλος, o 16χρονός Δημήτρης Γαννακούρας,  ο 17χρονός Απόστολος Μιχαλόπουλος, ο 17χρονός Θοδωρής Κατσούλας, ο Ασημάκης, τα αδέρφια Κουρουνιώτη και Κυριακόπουλου και όλα τα υπόλοιπα πιτσιρίκια που υπάρχουν στο ρόστερ της.

Οι αριθμοί για την Δόξα Μεγαλόπολης είναι ανάλογοι της πορείας της με τις ατομικές επιδόσεις των νέων παιδιών της να είναι το μεγάλο κέρδος της εφετινής χρονιάς ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση της ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.