Η ΔΗΜΑΡ για το θάνατο του Θ. Κοσμίδη

Η ΔΗΜΑΡ για το θάνατο του Θ. Κοσμίδη

Νοέμβριος 18, 2014 - 09:41
0 σχόλια

Η ΔΗΜΑΡ αποχαιρετά τον σύντροφο, Θανάση Κοσμίδη και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ο Θανάσης, ήταν μέλος της κομματικής οργάνωσης Αρκαδίας. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Αττικής και για πολλά χρόνια διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος. Από το 1980 ζούσε στην Πεύκη όπου συνέχισε να ασχολείται με τα κοινά, τους τοπικούς συλλόγους και τον δήμο. Δημοτικός σύμβουλος Πεύκης, αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος το 1998.

Άνθρωπος με βαθιά αριστερή κριτική σκέψη, ανήσυχος, αφουγκραζόταν πάντα τους νέους, μετά τη μεταπολίτευση υπηρέτησε το ανανεωτικό αριστερό κίνημα από το μετερίζι του ΚΚΕ Εσωτερικού ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της τοπικής επιτροπής Πεύκης του ενιαίου Συνασπισμού . Μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς από τη γέννησή της, πήρε μέρος ως σύνεδρος στο πρώτο συνέδριο αλλά μετά από λίγο τον κατέβαλε η ασθένεια και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τις επόμενες κομματικές διαδικασίες. Καλλιτέχνης, γραφίστας και εικαστικός, τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να ζει στον Τυρό Αρκαδίας όπου και δημιουργούσε.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.