Η «δίδυμη» επιρροή στην πορεία της Δόξας στο πρωτάθλημα

Η «δίδυμη» επιρροή στην πορεία της Δόξας στο πρωτάθλημα

Μάιος 17, 2022 - 10:17
0 σχόλια

Οι συστάσεις ίσως να περισσεύουν όταν μιλάμε για τον Νίκο και τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο με τους δίδυμους της Μεγαλόπολης στην επιστροφή τους στο τοπικό πρωτάθλημα μετά τον Παναρκαδικό να πιστοποιούν την αξία τους.

 

Η Δόξα Μεγαλόπολης τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος κάνοντας μα καταπληκτική πορεία μέσα από την οποία μπόρεσε και έβγαλε α δικά της αγωνιστικά στοιχεία και ταυτόχρονα μοιράζοντας χρόνο σε πολλά νέα παιδιά δίνοντας τους ρόλο μέσα στην ομάδα.

Ωστόσο δύο από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της εικόνας αλλά και δη της πορείας των κυανόνευλων στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας ήταν η παρουσία στην ομάδα του Νίκου και του Δημήτρη Λυμπερόπουλου οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα δίνοντας με την εμπειρία και την ποιότητα τους λύσεις, επιλογές αλλά και κατεύθυνση στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας τους.

Στα πρόσωπα των δίδυμων ο Ηλίας Κατσούλας βρήκε τους παίχτες που μέσα στο γήπεδο θα σύρουν μαζί τους και όλους τους υπόλοιπους συμπαίχτες τους έχοντας έναν ειδικό ρόλο στο κομμάτι της ανάπτυξης, της δημιουργίας αλλά και της εκτέλεσης αν δει κάποιος του αριθμούς.

Ο Νίκος από την πλευρά του ήταν ο πρώτος σκόρερ της Δόξας στο πρωτάθλημα με 14 τέρματα με τον αδερφό του Δημήτρη να πετυχαίνει 4 και με τα 18 γκολ των δύο Λυμπερόπουλων η ομάδα της Μεγαλόπολης να παίρνει πολλές και σημαντικές λύσεις.

Τα δύο αδέρφια μαζί με τους Αντώνακα, Δημητρέλη, Γιαννόπουλο, Παναγιωτόπουλο, τα αδέρφια Αλεξανδρή και τον Μπούτα ήταν η έμπειρη βάση πάνω στην οποία έβγαλαν το ταλέντο τους οι Καντέλης, Γεωργακόπουλος, Ασημάκης, Σταθούρος, Γιαννακούρας, Κυριακόπουλος και τα υπόλοιπα παιδιά.

Στην εφετινή πορεία της Δόξας Μεγαλόπολης στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας ο Νίκος και ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος με την παρουσία τους αγωνιστικά έχουν βάλει σε μεγάλο βαθμό την υπογραφή τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.