Η διακοπή, τα μεγάλα παιχνίδια και η σκληρή δουλειά του Αστέρα

Η διακοπή, τα μεγάλα παιχνίδια και η σκληρή δουλειά του Αστέρα

Νοέμβριος 13, 2015 - 21:31
0 σχόλια

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης αφενός να πάρουν πολύτιμες ανάσες μετά το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που είχαν το τελευταίο διάστημα και αφετέρου να προετοιμαστούν κατάλληλα για την δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης η αρκαδική ομάδα έχει μπροστά της πολύ κρίσιμα παιχνίδια αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις (21/11) ενώ 5 μέρες μετά ο Αστέρας θα ταξιδέψει για την Τσεχία και τον αγώνα τελικό με την Σπάρτα Πράγας για την 5η αγωνιστική του Europa League που κατά πολύ θα κρίνει και το μέλλον του στην διοργάνωση.

Με την επιστροφή τους στην Ελλάδα περιμένει τους κιτρινομπλέ ένα ακόμα πολύ δυνατό ματς την Κυριακή 29/11 και πιο συγκεκριμένα το ντέρμπι με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο γήπεδο ''Γεώργιος Καραισκάκης'' για την 12η στροφή της Super League και όλα αυτά σε διάστημα μόλις 9 ημερών.

'Ετσι λοιπόν οι προπονήσεις είναι καθημερινές με τον Στάικο Βεργέτη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο του Αστέρα να προσπαθούν να βελτιώσουν κάποιες τεχνικές αδυναμίες στο παιχνίδι της ομάδας με σκοπο να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμοι στις μεγάλες αναμετρήσεις και τις προκλήσεις που έρχονται το επόμενο διάστημα.

Πέραν όμως από την τακτική μεγάλο βάρος πέφτει και στον τομέα της φυσικής κατάστασης ενώ πραγματοποιήθηκαν και εργονομετρικές εξετάσεις την Τετάρτη (11/11) για να διαπιστωθεί το επίπεδο που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μετην συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος.

Τέλος το προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκεής (13/11) περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και παιχνίδια κατοχής με μπάλα και στο τέλος διαλλειματικό τρέξιμο ενώ με άδεια απουσίαζαν οι Χαμντανί, Μούκαμ και Σανκαρέ  όπως επίσης και οι διεθνείς Φούντας και Γιάννου με το πρόγραμμα να συνεχίζεται το πρωί του Σαββάτου (14/11).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.