Η «ασθένεια» της επίπεδης Γης «χτύπησε» την ΑΕΚ

Η «ασθένεια» της επίπεδης Γης «χτύπησε» την ΑΕΚ

Οκτώβριος 16, 2019 - 11:21
0 σχόλια

Το 2018 στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε συνέδριο, το οποίο παρακολούθησαν χιλιάδες οπαδοί της «θεωρίας» ότι η γη είναι επίπεδη και όχι στρογγυλή. Οι επιστήμονες μας κρύβουν την αλήθεια, σύμφωνα με τα πιστεύω τους. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν κιόλας ότι η γη είναι επίπεδη, πηγαίνοντας, για παράδειγμα, στη Σαλαμίνα και ανάβοντας έναν φακό, το φως του οποίου φθάνει στις απέναντι ακτές -ω, του θαύματος!

Φαίνεται ότι από την «ασθένεια» των flat earthers επλήγη ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, και συγκεκριμένα ο Φρανσίσκο Ζεράλδες, ο οποίος έκανε την εξής ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης -την οποία κατέβασε ύστερα από τα τουλάχιστον περιπαικτικά σχόλια των διαδικτυακών του ακολούθων:

«Αν η Γη είναι στρογγυλή, τότε πώς μπορώ να δω αυτό το νησί; Για πείτε» έγραψε και συνόδεψε την ανάρτηση hashtag #flatearth, δηλαδή «επίπεδη Γη».

Τι να πούμε;..

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.