Η Αρκαδία του χθες και του σήμερα «συναντήθηκαν» στο Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού (pics)

Η Αρκαδία του χθες και του σήμερα «συναντήθηκαν» στο Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού (pics)

Αύγουστος 09, 2018 - 16:40
0 σχόλια

Η Αρκαδία του χθες με την Αρκαδία του σήμερα συναπαντήθηκαν σε μία μοναδική εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού, την Τρίτη 7 Αυγούστου.

Μία ξεχωριστή μουσική -ποιητική εκδήλωση, την Τρίτη το βράδυ, στο Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού, έναν χώρο που προκαλεί δέος.

Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην Αρκαδική Μελοποιημένη ποίηση. Τραγούδησε ο Μπάμπης Τσέρτος, Αφήγηση Μάνια Νταϊφώτη και Θεόδωρος Ρουμπάνης. Σκηνοθεσία Σωτήρης Λαμπρόπουλος.

Μία εκδήλωση που συνέδεσε το χθες με το σήμερα, την Αρκαδία του χθες με την Αρκαδία του σήμερα και μας χάρισε ακούσματα από τον Πάνα μέχρι και την σύγχρονή μας εποχή.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, μαζί με την Τοπική Κοινότητα Ορχομενού και τον Φιλοτεχνικό όμιλο Λεβιδίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ανέφερε:

"Μία βραδιά για την Αρκαδική Μελοποιημένη Ποίηση.
Άλλωστε, όπως πολλές φορές λέω, η Αρκαδία είναι συνυφασμένη και ταυτόσημη με την μουσική και την ποίηση από αρχαιοτάτων χρόνων.

Αλλά και σήμερα, εμείς οι "ΝεοΑρκάδες" στηρίζουμε τις παραδόσεις μας και διατηρούμε τα ήθη και έθιμά μας, αγαπάμε την μουσική και συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις πολιτιστικές.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας στηρίζει τον πολιτισμό και ήταν συνδιοργανωτής στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Να ενημερώσω επίσης πως όσον αφορά κάποια αιτήματα που τέθηκαν για δρόμους.

Στο τμήμα μέχρι το θέατρο δεν μπορούμε να κάνουμε παρεμβάσεις γιατί ανήκει στην Αρχαιολογική Υπηρεσία. Για την παράκαμψη του χωριού, ώστε να περνάνε μεγάλα λεωφορεία θα χρηματοδοτήσουμε το έργο ως Περιφέρεια Πελοποννήσου."


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.