Η αποστολή του Αστέρα για Ατρόμητο

Η αποστολή του Αστέρα για Ατρόμητο

Οκτώβριος 01, 2010 - 13:25

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (5.15 μ.μ.) στην Τρίπολη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Γκόραν Ρούμπιλ, Χρήστος Πιπίνης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σωκράτης Φυτανίδης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Αντώνης Λαδάκης, Νίκος Σκόνδρας, Κώστας Φορτούνης, Ροτζέριο Μάρτινς, Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, Σαλίμ Αράς, Κρις Κονσεισάο, Σεμπάστιαν Καρέρα, Τσικόντζι Ουντότζι, Λιονέλ Ρίος, Ρομπέρτο και Τάσος Μπακασέτας.

Συγκριτικά με το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, περιλαμβάνονται στην αποστολή της ομάδας οι Νίκος Σκόνδρας, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Βλάντισλαβ Ιβάνοφ και Ρομπέρτο, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Αντριάν Μπαστία, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Μαρκ Κερ, Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Την ίδια στιγμή και για ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ντάνιελ Ορόθκο.

Μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την απουσία πέντε βασικών παικτών, όμως η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να παίξουμε αύριο ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Υπάρχει απόλυτος σεβασμός για την ομάδα του Ατρόμητου, την οποία έχω χαρακτηρίσει τα τελευταία δύο χρόνια την καλύτερη από τις «μικρομεσαίες» ομάδες του πρωταθλήματος.

Αυτό οφείλεται πρώτα στον προπονητή της ομάδας και μετά στην ποιότητα μερικών παικτών που διαθέτει στο ρόστερ του. Πιστεύω ότι η συγκομιδή βαθμών που έχει ο Ατρόμητος τον αδικεί με βάση τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα.

Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αν πετύχουμε το στόχο μας, έστω και αν είναι πολύ νωρίς ακόμα, θα πω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Στο NOVA 2 το παιχνίδι του Αστέρα

Το δεύτερο κανάλι του συνδρομητικού θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο (2/10, 17:15) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις: