Η αίθουσα τέχνης Botis Art συμμετέχει στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO (pics,vid)

Η αίθουσα τέχνης Botis Art συμμετέχει στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO (pics,vid)

Νοέμβριος 12, 2016 - 10:00
0 σχόλια

Η τέχνη δεν απουσιάζει από τη μεγάλη έκθεση Πελοπόννησος EXPO. Εκτός από τα παραδοσιακά πελοποννησιακά προϊόντα, που φιλοδοξούν μέσω της διοργάνωσης να γίνουν γνωστά διεθνώς, η παραγωγή των καλλιτεχνών στην Πελοπόννησο είναι πλούσια και ανοίγει ένα νέο παράθυρο επιχειρηματικότητας, μέσω της προβολής των έργων τους.

Η αίθουσα τέχνης Botis Art συμμετέχει στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου με έργα Ελλήνων καλλιτεχνών. Στόχος είναι μέσα από την πλούσια συλλογή να φέρει σε επαφή δημιουργούς και κοινό.

Στην έκθεση συμμετέχουν καλλιτέχνες που εμπνέονται από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και δημιουργούν έργα διαχρονικά συμπορευόμενοι με το σύγχρονο ντιζάιν, όπως οι Τσεκούρα Χάρις, Νικολαϊδου Χαρούλα, G. Siountas.

Ακόμη, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει δημιουργούς που κάτω από την επίδραση του μεσογειακού ήλιου αποτυπώνουν με λυρική διάθεση και έμπνευση πρωτότυπες συνθέσεις θεμάτων, όπως οι Μουρατίδου Φωτεινή , Πεταλίδου Χριστίνα, Καλύβας, Μανωλάτος.

Καλλιτέχνες που με τις εικαστικές τους τρισδιάστατες δημιουργίες συνδέουν αρμονικά υλικά όπως μέταλλο, ξύλο, πέτρα, αλλά και σύγχρονα υλικά δημιουργώντας έργα τέχνης με γλυπτική υφή (Κόντης, Κρεβετζάκης, Villys) και γλυπτά (Τσιραντώνης).

Καλλιτέχνες που με τη γλυκύτητα της απόδοσης των Αγίων Μορφών με στοιχεία Βυζαντινής Αγιογραφίας στις ξυλόγλυπτες εικόνες τους, μας ταξιδεύουν με την απόδοση της γαλήνης και της θρησκευτικής κατάνυξης νοιώθοντας ότι κάθε κομμάτι ξύλου ζει μέσα στο χώρο και το χρόνο (Στεφανία και Δημήτρης Γαρδικιώτης)

Η Botis Art σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το περίπτερο της έκθεσης από τις 9 μέχρι της 13 Νοεμβρίου, στη ΒΙ.ΠΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΤΙΡΙΟ ΓΕΑ ΑΕ

Καθημερινά 17:00-22:00
Σάββατο & Κυριακή 10:30-22:00
Περίπτερο 29

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η αίθουσα τέχνης Botis Art συμμετέχει στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.