«Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών θα δώσει μάχη μέσα και έξω από το ΔΣ του ΣΕΠΕ Αρκαδίας»

«Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών θα δώσει μάχη μέσα και έξω από το ΔΣ του ΣΕΠΕ Αρκαδίας»

Δεκέμβριος 14, 2021 - 17:17
0 σχόλια

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών για τα αποτελέσματα των εκλογών στον ΣΕΠΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

ΓΙΑ ΔΣ (Δεκέμβριος 2021)

ΓΙΑ ΔΣ (Οκτώβριος2018)

Ψήφισαν

335

468

Άκυρα Λευκά

9

33

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

50 (2)

24 (0)

ΔΑΚΕ

204 (6)

227 (5)

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

40 (1)

55 (1)

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

31 (-)

129 (3)

 

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές του σωματείου.Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και ενίσχυσαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών που βγήκε 2η δύναμη, αύξησε τις δυνάμεις της σε ποσοστό (14,9%)και για πρώτη φορά απέκτησε έδρες στο ΔΣ!!!

Η ΑΣΕ εκπροσωπείται με δύο μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο (Θεώνη Δρόσου και Κωνσταντίνα Τσίρου) και θα δώσει τη μάχη μέσα και έξω από το ΔΣ, για να υπερασπίσει τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων!!!

Δε μας αφήνει αδιάφορους, το γεγονός πως δεν πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση και δεν ψηφίστηκαν αποφάσεις. Άλλωστε ήμασταν η μοναδική δύναμη που ζήτησε να οριστεί εκ νέου η Γενική Συνέλευση, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους συναδέλφους να πουν την άποψή τους και να συζητηθούν οι εξελίξεις του κλάδου. Επιπλέον, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τη μειωμένη συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές, στο οποίο δεν βοήθησε ο ορισμός της συγκεκριμένης μέρας, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα, ενώ υπήρχε πρόθεση, αρκετοί αναπληρωτές και νεοδιόριστοι να ψηφίσουν.

Το επόμενο διάστημα χρειάζεται να δυναμώσει ένα μέτωπο συνδικαλιστικών οργανώσεων, σωματείων, ομοσπονδιών και εργατικών κέντρων που θα οργανώνει τη πάλη απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση και θα βάζει στο προσκήνιο τις ανάγκες μας χωρίς να καλλιεργεί την αναμονή και την αυταπάτη για λύσεις από το πάνω μέσω της κυβερνητικής εναλλαγής.Παλεύουμε για  ένα μέτωπο σωματείων όπως αυτό που διαμορφώθηκε στο Σπόρτινγκ με 200 συνδικαλιστικές οργανώσεις, για ένα σωματείο όπως το σωματείο της COSCO που ακύρωσε στη πράξη τις απαγορεύσεις του Νόμου Χατζηδάκη. Δίνουμε τη μάχη όπως έκαναν οι συνδικαλιστικες οργανώσεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ όλη την περίοδο της πανδημίας που έσπασαν στη πράξη τις απαγορεύσεις ενάντια στη λογική του «θα λογαριαστούμε μετά».
Καλούμε τους συναδέλφους να μείνουν συσπειρωμένοι στα σωματεία , να δυναμώσουμε την πάλη απέναντι στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση, τον αγώνα για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία και να προετοιμάσουμε την απεργιακή μας απάντηση με όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα!

Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει, παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΣΕ

12/12/2021

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.