Η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία Γορτυνίας

Η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία Γορτυνίας

Δεκέμβριος 01, 2016 - 09:06
0 σχόλια

Φέτος ο Άγιος Βασίλης έρχεται πιο νωρίς στην Δημητσάνα, κάνουμε δώρο σε όλους τους συνανθρώπους μας το αίμα μας που τόσο το έχουν ανάγκη, είναι κυριολεκτικά ένα δώρο καρδιάς από όλους.....για όλους

Θέλουμε παίχτες από όλες τις ομάδες κανένας δεν περισσεύει όλοι γινόμαστε σε 10 λεπτά ήρωες δίνουμε το αίμα της καρδιάς μας για να σώσουμε έως και 3 ανθρώπους, μπορεί να χρειαστεί και σε εμάς,

Μαζί μας θα είναι τα αστερία των ευχών για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη με μια ευχή για πρώτη φορά στην Αρκαδία καλωσορίζουμε το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Επίσης βοηθάμε και τις πολύτεκνες οικογένειες μαζί μας και ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ όπου κι εκεί θα δώσουμε όλοι τον αγώνα μας για οικογένειες που μας έχουν ανάγκη.

Μαζί στην αιμοδοσία φέρτε και τα καπάκια σας τα οποία θα δώσουμε στα Ομάδα ΑΜΕΑ Τρίπολης "Τελεία & Παύλα" για καλό σκοπό.

Ραντεβού στην Δημητσάνα.....είναι για καλό!!!

Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.