Χριστουγεννιάτικες πινελιές συλλόγων και επιχειρήσεων της Tρίπολης (pics)

Χριστουγεννιάτικες πινελιές συλλόγων και επιχειρήσεων της Tρίπολης (pics)

Δεκέμβριος 25, 2016 - 19:00
0 σχόλια

Κάθε χρόνο την περίοδο των Χριστουγέννων, ανάμεσα στα τόσα άλλα στολίδια, μεγάλα και μικρά, την Τρίπολη διακοσμούν στο πνεύμα των γιορτών και τα φυσικά έλατα που με δική τους φροντίδα στολίζουν οι πολλοί Σύλλογοι της Τρίπολης.

Χορευτικοί, μουσικοί, θεατρικοί, εθελοντικοί, σύλλογοι που τιμούν την ελληνική και την αρκαδική παράδοση, βάζουν τη δική τους ξεχωριστή πινελιά στον εορταστικό στολισμό των Χριστουγέννων, φροντίζοντας για τη διακόσμηση των ελάτων που τοποθετούνται στο κέντρο της Τρίπολης,

Η Τρίπολη δίχως τους συλλόγους της θα ήταν πολύ διαφορετική, καθώς τα μέλη τους καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέρουν στους δημότες το αποτέλεσμα των κόπων τους και δίνουν το «παρών» σε κάθε εκδήλωση, ενώ ο καθένας με τον τρόπο του προάγει τον αρκαδικό πολιτισμό. Για τους ίδιους δε, η ενασχόληση με τον πολιτισμό και τις διάφορες εκφάνσεις του είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία και τους γεμίζει χαρά.

Στις φωτογραφίες, μερικά από τα δέντρα που και εφέτος στόλισαν οι Σύλλογοι της Τρίπολης και οι επιχειρήσεις της για να ευχηθούν σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.