Χρήματα από το στοίχημα για ομάδες της Γ’ Εθνικής και των τοπικών συζητά η ΕΠΟ

Χρήματα από το στοίχημα για ομάδες της Γ’ Εθνικής και των τοπικών συζητά η ΕΠΟ

Δεκέμβριος 17, 2020 - 10:26
0 σχόλια

Όπως τόνισε ο  αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσων Παναγιώτης Διακοφώτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη υπάρχουν συζητήσεις  να πάρουν χρήματα από το στοίχημα και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής αλλά και των τοπικών πρωταθλημάτων.

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ναι, είναι ένα καλό πρώτο βήμα για το ποδόσφαιρο η έναρξη της Σούπερ Λιγκ 2 αν και βλέπετε ότι είναι πολύ αυστηροί αν έχετε διαβάσει τις οδηγίες και τους όρους για να μπορείς να κάνεις προπονήσεις, να κάνεις τα τεστ.

Ευτυχώς υπάρχει ένα αποδεκτό όσον αφορά τα τεστ, ανά πέντε άτομα ένα τεστ οπότε μειώνει τα έξοδα των ομάδων, δηλαδή δεν κάνουν και οι τριάντα.

Κάνουν ανά πέντε ένα τεστ, δηλαδή παίρνουν το υγρό από τους πέντε που δίνουν δείγμα και από κει και πέρα το αναλύουν κι αν τυχόν βρεθεί θετικό τότε καλούν τους πέντε και κάνουν ξεχωριστά τον καθένα για να μειώσουν τα έξοδα, λογικό το ακούω.

Καταλαβαίνετε ότι αν ήθελε κάθε ομάδα γύρω στις 2.000 ευρώ για να κάνει προπονήσεις ανά εβδομάδα είναι πολύ μεγάλο, συμβόλαιο δε υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Σούπερ Λιγκ 2. Αναμένουμε όπως τουλάχιστον έχουμε μάθει, στις 15/1 να περάσει και η τροποποίηση για το στοίχημα να δοθούν έσοδα σε αυτές τις κατηγορίες  (Σούπερ Λιγκ 1, Σούπερ Λιγκ 2, Football League).

Ελπίζουμε να μπουν μέσα και οι ενώσεις ώστε να μοιράσουμε λεφτά και στις ομάδες της Γ’ Εθνικής και των τοπικών.

Αυτό βέβαια, έχει ειπωθεί και έχει γραφτεί από το καλοκαίρι, αυτό το σκεπτικό, η προεργασία για το στοίχημα και νομίζω είναι ένα αίτημα που εδώ και χρόνια φωνάζουμε εμείς του ποδοσφαίρου ότι οι εταιρείες αυτές δε γίνεται να μπορούν να κερδίζουν σε βάρος του ποδοσφαίρου και να μην προσφέρουν στο ποδόσφαιρο.»

Βάση της δήλωσης αυτής του αντιπροέδρου της ΕΠΟ και δεδομένης της στήριξης από την πολιτεία που χρειάζεται αυτή την περίοδο ο ερασιτεχνικός αθλητισμός κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποτελέσει δώρο εξ’ ουρανού οικονομικά για τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας μας.

Έτσι λοιπόν μια νέα παράμετρος οικονομικής στήριξης των σωματείων μέσου του στοιχήματος βρίσκεται όπως φαίνεται στο τραπέζι του διαλόγου από πλευράς ΕΠΟ και μένει να δούμε ποια μπορεί να είναι η εξέλιξη ενός τέτοιου θέματος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.