Χρ. Λαμπρόπουλος: Η ιστορική μνήμη πρέπει να αποτελεί οδηγό μας στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία (pics)

Χρ. Λαμπρόπουλος: Η ιστορική μνήμη πρέπει να αποτελεί οδηγό μας στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία (pics)

Μάρτιος 27, 2023 - 17:45
0 σχόλια

“Πριν από 202 χρόνια οι Έλληνες ενωμένοι κέρδισαν έναν αγώνα που όλοι θεωρούσαν καταδικασμένο, αφού πρώτα δημιούργησαν ένα πρωτόγνωρο φιλελληνικό κύμα και υποχρέωσαν τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να τους στηρίξουν. Στην σημερινή κρίσιμη συγκυρία, η ιστορική μνήμη αποτελεί οδηγό μας ώστε ενωμένοι και πάλι να ανταποκριθούμε στις κρίσιμες προκλήσεις για την Ελλάδα μας.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους !”

Αυτό ανέφερε στο μήνυμα του για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος, από τη Μεγαλόπολη, όπου παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις.

Ο κ. Λαμπρόπουλος έδωσε τα συγχαρητήρια του τόσο στο Δήμο για την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων, όσο και στη μαθητιώσα νεολαία για την εξαίρετη παρέλαση της και τόνισε πως θα πρέπει όχι μόνο να τιμάμε τους ήρωες του 1821, αλλά και να τους μιμηθούμε αν χρειαστεί.

 

Δελτίο Τύπου

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.