Χορωδία Τρίπολης: Σκαθάρια και Σπουργίτια τραγούδησαν μαζί (pics,vid)

Χορωδία Τρίπολης: Σκαθάρια και Σπουργίτια τραγούδησαν μαζί (pics,vid)

Δεκέμβριος 27, 2023 - 22:06
0 σχόλια

Στην ασφυχτικά κατάμεστη αίθουσα του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου το βράδυ της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου η Χορωδία Τρίπολης έχρισε πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά χαρίζοντας στο κοινό μια υπέροχη μουσική παράσταση στο πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η αυλαία του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου άνοιξε για τα ΣΚΑΘΑΡΙΑ, ( προπαιδικη χορωδία) και τα ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ ( παιδική χορωδία) της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που τραγούδησαν γιορτινές μελωδίες με τους μικρούς να μαγεύουν το κοινό κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα.

Ανοίγει για να τραγουδήσουν τα παιδιά γιορτινές μελωδίες και να ξορκίσουν το κακό... Ποιο κακό; Μα, φυσικά, τη ζημιάρα Ρου, που απειλεί να τους χαλάσει την εορταστική χαρά των ημερών και την αποψινή εκδήλωση που με τόσο μεράκι ετοίμασαν μαζί με τις Μαέστρους τους, Ελένη Αλεξοπούλου και Αμαλία Γούλα.

Στολίδι τους η Ντρο κ όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να μεταπείσουν τη Ρου, που μισεί τα Χριστούγεννα, και να μεταφέρουν σε μικρούς και μεγάλους κάτι από τη ζεστασιά και τη μαγεία των γιορτών!

Απαραίτητα συστατικά; Η καλή καρδιά και η αγάπη...

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σκαθάρια και Σπουργίτια τραγουδούν μαζί


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.