Χώρις Χέρστον η ΑΕΚ με Αρκαδικό

Χώρις Χέρστον η ΑΕΚ με Αρκαδικό

Απρίλιος 05, 2016 - 15:04
0 σχόλια

Ο Μαλίκ Χέρστον αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (4/4) και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης και από τον αγώνα που ακολουθεί με τον Αρκαδικό το προσεχές Σάββατο (9/4, 17:00).

Όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΑΕΚ ο 28χρονος Αμερικανός άσος έχει υποστεί οστικό οίδημα στον έσω μηριαίο κόνδυλο, στο δεξί γόνατο και θα επιστρέψει και πάλι σε προπονητικούς ρυθμούς σε περίπου 15 ημέρες.

Έτσι η Ένωση που είναι η αντίπαλος του Αρκαδικού στο παιχνίδι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Basket League θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του Μαλίκ Χέρστον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Χέρστον:

Ο Αμερικανός φόργουοντ Μαλίκ Χέρστον υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε μόνον οστικό οίδημα στον έσω μηριαίο κόνδυλο, στο δεξί γόνατο. Θα ξεκινήσει άμεσα θεραπευτική αγωγή. Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ θα καταβάλλει προσπάθεια για ταχεία αποκατάσταση και επανένταξη στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.