Χωρίς άγχος για το καλύτερο στην Πάτρα ο Αρκαδικός

Χωρίς άγχος για το καλύτερο στην Πάτρα ο Αρκαδικός

Μάρτιος 16, 2018 - 13:27
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός έχει δύσκολο έργο μπροστά του μιας και αγωνίζεται στην Πάτρα κόντρα στον ιστορικό Απόλλωνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών.

Μετά την νίκη της περασμένης αγωνιστικής με τον Παπάγου οι κυανόλευκοι χωρίς άγχος αλλά με πολύ πάθος θα προσπαθήσουν να δείξουν το ανταγωνιστικό τους πρόσωπο και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Ο coach Δεσποτάκης κατά την διάρκεια της προπονητικής εβδομάδας δεν αντιμετώπισε προβλήματα βλέποντας τους παίχτες του να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να είναι προσηλωμένοι δουλεύοντας πάνω στην αναμέτρηση που ακολουθεί στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Ο ΣΕΦΑ του 6-15 θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα Πάτρας του 14-7 με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους την εφετινή σεζόν με τους Αρκάδες να ετοιμάζονται να ψάξουν την παραμονή μέσω play out και  τους Αχαιούς την υπέρβαση της ανόδου μέσω play off.

Το παιχνίδι σίγουρα κρύβει τις δικές του δυσκολίες με τον Αρκαδικό να έχει μια καλή ευκαιρία να προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι του αναλογεί κοντράροντας παράλληλα τις δυνάμεις του με ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο όπως είναι αυτό του Απόλλωνα.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο αγώνας του Απόλλωνα Πάτρας με τον Αρκαδικό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 19:00 και όχι στις 17:00 όπως είναι τα υπόλοιπα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.