Χιονόπτωση αναμένεται το βράδυ στην Τρίπολη - Ο καιρός στην Αρκαδία

Χιονόπτωση αναμένεται το βράδυ στην Τρίπολη - Ο καιρός στην Αρκαδία

Ιανουάριος 07, 2019 - 09:47
0 σχόλια

Στην κατάψυξη έχει μπει η Ελλάδα μετά τα απανωτά κύματα ψύχους. Ο «Τηλέμαχος», λένε οι μετεωρολόγοι, θα φέρει χιόνια ακόμα και μέσα στην Αθήνα, ενώ η Αρκαδία έχει παγώσει και δίνει θερμοκρασίες πολλούς βαθμους υπό του μηδενός.

Για σήμερα το βράδυ, οι προβλέψεις του meteo.gr κάνουν λόγο για χιονόπτωση μέσα στην πόλη της Τρίπολης, η οποία θα συνεχιστεί, αν και ασθενής, το πρωί της Τρίτης 8 Ιανουαρίου, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται ανάμεσα στους 2 και -5 βαθμούς Κελσίου μέσα στην πόλη.

Για τη Μεγαλόπολη αναμένεται ασθενής βροχή σήμερα και ασθενής χιονόπτωση αύριο Τρίτη το πρωί, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει σήμερα τους 4 και αύριο τους 0 βαθμούς Κελσίου.

Ακόμα και στο παραθαλάσσιο Λεωνίδιο οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ασθενή χιονόπτωση την Τρίτη το πρωί, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 6 βαθμούς Κελσίου.

Στα ορεινά Λαγκάδια η θερμοκρασία σήμερα θα πέσει στους -5 και αύριο στους -7 βαθμούς Κελσίου, ενώ αναμένεται ασθενής χιονόπτωση σήμερα και αύριο, όταν θα υπάρξουν και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.