Το χιόνι στο γήπεδο έλιωσε ανοιχτό να γίνει το Τρίκαλα - Αστέρας

Το χιόνι στο γήπεδο έλιωσε ανοιχτό να γίνει το Τρίκαλα - Αστέρας

Ιανουάριος 10, 2017 - 14:53
0 σχόλια

Προς αλλαγεί δεδομένων πηγαίνει η υπόθεση στο θέμα διεξαγωγής της πρώτης αναμέτρησης της φάσης των "16" του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των Τρικάλων και του Αστέρα Τρίπολης.

Νωρίς το πρωϊ η εικόνα του Δημοτικού γηπέδου Τρικάλων ήταν σε άσπρο φόντο με το χιόνι να είχε καλύψει ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο και να φαντάζει ορατή η αναβολή ωστόσο αυτή την στιγμή το χιόνι έχει λιώσει και πλέον όλα είναι ανοιχτά για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ο ήλιος που έκανε την εμφάνιση του βοήθησε στο να λιώσει το χιόνι αλλά θα εξεταστεί τις επόμενες ώρες το αν και κατά πόσο υπάρχει πάγος και μπορέσει να προκαλέσει προβλήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Για την ώρα όλα είναι ανοιχτά για το αν τελικά γίνει η όχι το παιχνίδι με τις εικόνες από το γήπεδο των Τρικάλων να δίνουν αισιόδοξα μυνήματα πως τελικά ίσως θα έχουμε σέντρα στις 17:15 όπως αρχικά είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση.

Δείτε στην φωτογραφία πως ήταν ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού γηπέδου Τρικάλων περίπου στις 11:00 π.μ. της Τρίτης 10 Ιανουαρίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.