Χιμπέρνιαν ή Ρούναβικ στον Ευρωπαϊκό δρόμο του Αστέρα

Χιμπέρνιαν ή Ρούναβικ στον Ευρωπαϊκό δρόμο του Αστέρα

Ιούνιος 20, 2018 - 16:11
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε στην Νιον της Ελβετίας την Τετάρτη 20 Ιουνίου η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League με την θεά τύχη να μην χαμογελάει στον Αστέρα Τρίπολης.

Η αρκαδική ομάδα μέσω της διαδικασίας χωρισμού των ομάδων βρέθηκε στο 7ο γκρουπ και εκεί κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού της Χιμπέρνιαν (Σκωτία) με την Ρούναβικ (Νησιά Φερόε).   

Οι αγώνες του πρώτου προκριματικού θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουλίου και ο νικητής του ζευγαριού της Χιμπέρνιαν με την Ρούναβικ που θα προκύψει την Τετάρτη (20/6) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης με τους Σκωτσέζους να αποτελούν μια γνωστή σε όλους ομάδα στο Ευρωπαικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώτος αγώνας του Β' προκριματικού γύρου θα γίνει στις 26 Ιουλίου και η ρεβάνς στις 2 Αυγούστου. Ο Αστέρας Τρίπολης θα ταξιδέψει στις 26 Ιουλίου είτε στην Σκωτία είτε στα Νησιά Φερόε ενώ στις μία εβδομάδα αργότερα θα γίνει ο επαναληπτικός στην Τρίπολη και το γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Η άλλη Ελληνική ομάδα ο Ατρόμητος κληρώθηκε με την Ντινάμο Μπρεστ ομάδα που τεχνικός διευθυντής είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα με το πρώτο παιχνίδι να είναι στην Λευκορωσία και το δεύτερο στο Περιστέρι.

Εάν δεν υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη έκπληξη τότε η Χιμπέρνιαν εύκολα η δύσκολα θα περάσει το εμπόδιο της Ρούναβικ και έτσι θα βρεθεί στον δρόμο του Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.