Χερόνιμο Μπαράλες: «Όλοι μαζί για το Europa League» (video)

Χερόνιμο Μπαράλες: «Όλοι μαζί για το Europa League» (video)

Ιούνιος 05, 2015 - 22:11
0 σχόλια

Το απόγευμα της Παρασκευής (5/6) ο Χερόνιμο Μπαράλες παρέλαβε από το κατάστημα Μπαντούνας το βραβείο του Watch the MVP της χρονιάς δηλώνοντας πολύ ικανοποιημένος και ευγνώμων προς τους συμπαίκτες τους για αυτή την επιτυχία.

Ο Αργεντινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος μίλησε και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως είναι δύσκολο αλλά ο Αστέρας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για ένα γεμάτο γήπεδο έτσι ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χερόνιμο Μπαράλες:

 Για το πώς νιώθει που πήρε το βραβείο του ΜVP: «Νιώθω πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος και φυσικά είμαι ευγνώμων προς όλους τους συμπαίκτες μου».

Για το αν τον ευχαριστεί ακόμα περισσότερο που είναι ο πρώτος παίκτης της ιστορίας του Αστέρα που βγαίνει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος: «Εμένα αυτό που με ευχαρίστησε περισσότερο από όλα και είμαι ικανοποιημένος είναι η συμμετοχή μας στους ομίλους του Europa League. Το ότι βγήκα πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είναι κάτι το οποίο ήρθε από μόνο του».

Για το αν η περσινή «γλυκιά» συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ τους δίνει μεγαλύτερη ώθηση για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ: «Μακάρι να τα καταφέρουμε την Κυριακή γιατί το θέλουμε πάρα πολύ και δουλεύουμε για αυτό. Εύχομαι την Κυριακή να γιορτάσουμε όλοι μαζί της είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Europa League».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο: «Να έρθουν στον γήπεδο να μας στηρίξουν και μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και περήφανος για την αγάπη που μου δείχνουν. Όλη αυτή η αγάπη είναι μια κινητήρια δύναμη για να συνεχίσω ακόμα καλύτερα».

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Χερόνιμο Μπαράλες: Όλοι μαζί για το Europa League


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.