Χελιδονίσματα: Διήμερη δράση στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (pics)

Χελιδονίσματα: Διήμερη δράση στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (pics)

Μάρτιος 18, 2019 - 13:16
0 σχόλια

Όλες οι τάξεις του Δημοτικού, καθώς και το 13ο Νηπιαγωγείο ενημερώνονται για το δύσκολο ταξίδι των χελιδονιών, τον συμβολισμό τους και την Άνοιξη ενώ επίσης μαθαίνουν να φτιάχνουν χελιδονοφωλιές μέσα από τη διήμερη δράση "Χελιδονίσματα" στο σχολείο μας.

Το κόστος για τον πηλό ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, τα κουτιά για την αποθήκευση των χελιδονοφωλιών είναι μια ευγενική χορηγία των Αφοι Σταματόπουλοι - εργαστηριο Ζαχαροπλαστικης, Ταξιαρχών 122, Τρίπολη.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας που υλοποιεί την δράση και μας εκπαιδεύει για 2η χρονιά σε περιβαλοντολογικά θέματα και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, στην οποία ανήκει η συγκεκριμένη δράση.

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση και το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου για την στήριξη στις Δράσεις που οργανώνει ο Σύλλογος και ΚΥΡΙΩΣ τους μαθητές για την συμμετοχή τους.

Προχωράμε δυνατά σε επόμενες δράσεις

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.