«Χαμόγελο του Παιδιού» μην φεύγεις... (vid)

«Χαμόγελο του Παιδιού» μην φεύγεις... (vid)

Οκτώβριος 02, 2017 - 17:03
0 σχόλια

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, ολοκληρώθηκε το πενθήμερο πρόγραμμα του πολυϊατρείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο στους μαθητές των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Γορτυνίας, σε δύο σημεία εξέτασης στα Τρόπαια και στην Βυτίνα.

Την Τρίτη 19/9/2017, γύρω στις 2:15 το μεσημέρι το κινητό πολυιατρείο "Ιπποκράτης" από το "Χαμόγελο του Παιδιού" ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Βυτίνα όπου θα παρέμενε για τρείς μέρες, αφού έμεινε δύο μέρες στα Τρόπαια. Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, που περίμεναν τους γονείς τους να τα πάρουν, βλέποντας τον "Ιπποκράτη" φώναξαν "Μήν φεύγετε" ...

Σε δημοσίευσή του ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος αναφέρει:

"Τα παιδιά, με την αμεσότητα που τα διακρίνει, έδωσαν το μήνυμα: Η πρωτοβουλία του Δήμου Γορτυνίας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης να καλέσει το "Χαμόγελο του Παιδιού" πρέπει να έχει συνέχεια. Και θα έχει!"

Ειδήσεις: 
Video: 

"Χαμόγελο του Παιδιού" μή φεύγεις ...


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.