Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική πόλο

Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική πόλο

Αύγουστος 09, 2015 - 11:01
0 σχόλια

Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου (8/8) το χάλκινο μετάλλιο στο μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Καζάν επικρατώντας 11-9 των Ιταλών στα πέναλτι (7-7 κανονική διάρκεια) και παράλληλα πήρε και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Η Εθνική μας ομάδα ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι από την Ιταλία έχοντας σε όλη τη διάρκεια το προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο  στο τελευταίο οκτάλεπτο η Ιταλία ισοφάρισε με πέναλτι του Φιλιόλι 4’26’’ πριν το φινάλε και στο υπόλοιπο δεν άλλαξε κάτι και το ματς πήγε στα πέναλτι. Εκεί πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι οι παίχτες του Θοδωρή Βλάχου επικράτησαν με 4-2 και συνολικά με 11-9 πήραν το χάλκινο μετάλλιο.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 4-4, 0-1 (κ.α.), 4-2 (πεν.)

Ελλάδα: Φλέγκας, Μυλωνάκης 2, Δερβίσης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Ποντικέας, Αφρουδάκης 2, Δελακάς, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 4, Γαλανόπουλος

Ιταλία: Τεμπέστι, Ντι Φούλβιο 1, Βελότο 1, Φιλιόλι 3, Τζορτζέτι, Φοντέλι 1, Τζιάκοπο, Πρεσούτι, Τζίτο, Λουόνγκο 1, Αϊκάρντι 2, Μπαράλντι, Ντελ Λουόνγκο

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.