«Χαλάει» του Στάθη στον Αστέρα;

«Χαλάει» του Στάθη στον Αστέρα;

Ιούνιος 02, 2016 - 10:04
0 σχόλια

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται να υπάρχει σε ότι έχει να κάνει με τον Γιάννη Στάθη και την επικείμενη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η υπόθεση μεταγραφής του Έλληνα δεξιού οπισθοφύλακα φαίνεται να παίρνει αρνητική τροπή καθώς δεν μοιάζει να είναι στις βασικές επιλογές των κιτρινομπλέ οι οποίοι παράλληλα δεν μπορούν να δώσουν μεγάλο συμβόλαιο σε έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την συγκεκριμένη θέση.

Γιάννης Στάθης και Αστέρας Τρίπολης είχαν έρθει εδώ και πολύ καιρό σε προφορική συμφωνία όμως οι τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγου για ολική ανατροπή στην υπόθεση.

Ωστόσο το θέμα αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα για να φανεί αν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή με τον ποδοσφαιριστή η τελικά η αρκαδική ομάδα θα στραφεί σε άλλες λύσεις για το δεξιό άκρο της άμυνας της.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.