Χ. Γιαλιάς:«Την αγάπη μου και τα περαστικά σε κάποιους» (video)

Χ. Γιαλιάς:«Την αγάπη μου και τα περαστικά σε κάποιους» (video)

Μάιος 03, 2015 - 18:00
0 σχόλια

Οι πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του Χρήστου Γιαλιά στο Arcadia Portal.gr

Αμέσως μετά την νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού, Χρήστος Γιαλιάς μίλησε για πρώτη φορά σαν πρωταθλητής της Γ΄Εθνικής στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr. Ο κ. Γιαλιάς δήλωσε χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδας του και σε όσους τον κατηγορούσαν κατά την διάρκεια της σεζόν έστειλε την αγάπη του και τα περαστικά του όπως χαρακτηριστικά είπε .

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε αμέσως μετά το παιχνίδι ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού, Χρήστος Γιαλιάς:

Για το παιχνίδι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος «Ο Παναρκαδικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ευχαριστώ την διοίκηση για την φιλοξενία. Όλα κύλησαν σε ομαλά πλαίσια και ο κόσμος είδε πως η ομάδα μου είναι η καλύτερη στον όμιλο. Νόμιμα και σε αθλητικά πλαίσια χωρίς αυτά που ακούγονται στην τηλεόραση όπου ο καθένας βγαίνει και λέει την αηδία του. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι την διοίκηση του Παναρκαδικού. Κύριοι με όλη την σημασία της λέξης.  Ευχαριστώ και καλή συνέχεια. Είμαστε πρωταθλητές».

Για τα όσα ακουγόντουσαν για τον ίδιο κατά την διάρκεια της σεζόν «Εσείς τι είδατε με τα μάτια σας; Ότι είδατε με τα μάτια σας και όχι ότι λένε οι άλλοι. Επιτέλους στην Ελλάδα να σταματήσει να ισχύει ότι λένε οι άλλοι άλλα ότι βλέπουμε με τα μάτια μας. Σήμερα είδες κάτι διαφορετικό»;

Για το αν νιώθει δικαιωμένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος «Φυσικά και νιώθω δικαιωμένος. Πήραμε το πρωτάθλημα και τελείωσαν όλα. Χαιρετισμούς σε διάφορους για ότι κάνανε και ότι προσπάθησαν να κάνουνε. Τους στέλνω την αγάπη μου και περαστικά».

Ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού Χρήστος Γιαλιάς εμφανώς συγκινημένος για το που αφιερώνει την άνοδο δήλωσε «Την αφιερώνω στην μνήμη του πατέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που έκανα πράξη αυτό που του είχα υποσχεθεί, γιατί έτσι με μεγάλωσε, να τηρώ πάντα τις υποσχέσεις μου. Επίσης θα ήθελα να την αφιερώσω και στην οικογένεια μου αλλά και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας».

Για την επόμενη μέρα που θα του βρει στην Β’ Εθνική είπε «Εμείς θα πάμε στην Β’ Εθνική ταπεινά και με σωστό πλάνο και οργάνωση».

Video: 

ArcadiaPortal.gr «Την αγάπη μου και τα περαστικά σε κάποιους»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.