H «επέλαση» της Vespa στην Αρκαδία (photos)

H «επέλαση» της Vespa στην Αρκαδία (photos)

Ιούνιος 07, 2015 - 17:16
0 σχόλια

Από την Αρκαδία πέρασε το «Greek rally 2015», για να ανακαλύψουν οι συμμετέχοντες τις ομορφιές του τόπου και τις ιδαιτερότητες των διαδρομών μέσα στη φύση και στο ειδυλλιακό αρκαδικό τοπίο.

Η ερασιτεχνική αθλητική ομάδα Lambretta/Vespa κοινοποίησε τις ακόλουθες φωτογραφίες από τη στάση των αναβατών στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη το Σάββατο 6 Ιουνίου.

Να αναφέρουμε ότι οι μηχανές πέρασαν και από τη Γορτυνία, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο δανειστήκαμε. 

Οι μηχανές έφθασαν στο «Maniatis Hotels & Resorts» και έκαναν μία ακόμα στάση στα Λαγκάδια, προσελκύοντας τα βλέμματα των κατοίκων, αλλά και τα φλας των φωτογραφικών φακών.

Η διαδρομή αυτή ενώνει την παρέα των αναβατών και εξασφαλίζει μοναδικές εμπειρίες στους αναβάτες, οι οποίοι γυρίζουν ολόκληρη την Ευρώπη με το ξεχωριστό δίκυκλο, τη Vespa.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τα κλασσικά αυτά δίκυκλα οχήματα, τα οποία αφήνουν ένα άρωμα από μία παλιά εποχή. Όπως είναι γνωστό, η vespa έχει γίνει σύμβολο και επίκεντρο της λαϊκής κουλτούρας ως ένα συγκεκριμένο στιλ προσωπικού μεταφορικού μέσου.

Δείτε το βίντεο από το Maniatis Hotels & Resorts ΕΔΩ

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.