Γυναικεία σφυρίχτρα στο Δόξα –Ολυμπιακός Γυθείου

Γυναικεία σφυρίχτρα στο Δόξα –Ολυμπιακός Γυθείου

Μάιος 24, 2016 - 10:37
0 σχόλια

Ορίσθηκαν  οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις για την τέταρτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου ΕΠΣ στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25 Μαΐου.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα και τον Ολυμπιακό Γυθείου την Τετάρτη (25/5, 17:00) στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης θα διευθύνει η κα. Ευθαλία Μήτση του συνδέσμου Πειραιά με βοηθούς της τους κ.κ. Κωνσταντίνο Κεφαλιάκο και Αθανάσιο Φαγκρίδα επίσης του συνδέσμου Πειραιά. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κ. Διονύσιος Γιαννόπουλος του συνδέσμου Ηλείας.

Την άλλη αναμέτρηση αυτή μεταξύ της Ένωσης Λέρνας και του Τσικλητήρα Πύλου θα διυθύνει ο κ. Ιωσήφ Σφακιανάκης του συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς του τους κ.κ. Παναγιώτη Ντάλλα και Σπυρίδων Μπαζιωτόπουλο επίσης του συνδέσμου Αθηνών. Παρατηρητής θα είναι κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντάκης του συνδέσμου Αχαΐας.

Μπαράζ ΕΠΣ

Τετάρτη (25/5, 17:00)

Δόξα Μεγαλόπολης-Ολυμπιακός Γυθείου: Μήτση-Κεφαλιάκος-Φαγκρίδας (Πειραιά)

Ένωση Λέρνας-Τσικλητήρας Πύλου: Σφακιανάκης-Ντάλλας-Μπαζιωτόπουλος (Αθηνών)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.