«Γυαλιά καρφιά» στο φιλικό του Πανηλειακού με την Παναχαϊκή

«Γυαλιά καρφιά» στο φιλικό του Πανηλειακού με την Παναχαϊκή

Αύγουστος 24, 2017 - 10:54
0 σχόλια

Μόνο φιλικό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση του Πανηλειακού με την Παναχαϊκή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου στον Πύργο Ηλείας.

Η φιλική αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Πανηλειακού και της Παναχαϊκής που ταξίδεψαν στον Πύργο που είχαν ως αποτέλεσμα ξύλο, φθορές και σπασμένα αυτοκίνητα.

Οι συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων ξεκίνησαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στους δρόμους γύρω από το γήπεδο του Πανηλειακού και περιελάμβανε πετροπόλεμο αλλά και μάχες σώμα με σώμα με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων.

Στην συνέχεια οι ανεγκέφαλοι οπαδοί Πανηλειακού και Παναχαϊκής εισχώρησαν στο γήπεδο με την αστυνομία να διατάσει στο ημίχρονο του αγώνα την εκκένωση του γηπέδου και να γίνεται για δεύτερη φορά χρήση χημικών από της δυνάμεις των ΜΑΤ με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.   

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μη βγουν ποτέ από τα αποδυτήρια και να μην ξεκινήσει ποτέ το δεύτερο ημίχρονο με τον Πανηλειακό για την ιστορία να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 με γκολ του Κρεβαττά από το 30'.

Όπως είναι λογικό το σκορ και ο φιλικός αγώνας περνούν σε δεύτερη μοίρα μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν και μάλιστα σε έναν αγώνα προετοιμασίας μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων όμορων νομών.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.