Γ.Σμυρνιώτης: Οι αποφάσεις των συγχωνεύσεων ελήφθησαν ερήμην της Τ.Α

Γ.Σμυρνιώτης: Οι αποφάσεις των συγχωνεύσεων ελήφθησαν ερήμην της Τ.Α

Μάρτιος 15, 2011 - 17:36
1 σχόλια

Αντιδράσεις καταγράφονται στην Αρκαδία μετά την ανακοίνωση των συχγωνεύσεων σε σχολικές μονάδες. ήδη έχουμε έντονη αντίδραση απο τα Δολιανά και τη Δημητσάνα ενώ επερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Ανδρέας Λυκουρέντζος και επιστολή απέστειλε στην κ. Χριστοφιλοπούλου ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Ο Δήμαρχος της Τρίπολης λαμβάνοντας θέση εστίασε στο γεγονός οτι η Τ.Α δεν ερωτήθη γι αυτές τις συγχωνεύσεις παρ ότι θα είναι εκείνη που θα κληθεί να υποστηρίξει τις νέες σχολικές μονάδες απο τη νέα σχολική χρονιά.

Χ.Τ

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/jodRDG8Twb4


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας και οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό τις αποφάσεις της Δ.Δ.Ε. Ν. Αρκαδίας. Η πληροφόρηση ηταν ανοικτή και οι συγχωνεύσεις που αποφασίστηκαν είχαν ως κριτήριο στο Δ. Τρίπολης τον αριθμό των μαθητών. Δεν μπορεί να σταθεί Γυμνάσιο με 12 ή 30 παιδιά σε όλο το σχολείο. Ποιος γονιός στέλνει τα παιδιά του σε σχολείο που υπολειτουργεί; Απ' την άλλη μεριά του Υπουργείο είχε καλέσει όλους τους Δημάρχους να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Ο Δ. Τρίπολης δεν έκανε καμία πρόταση. Οπότε προς τι το ερήμην; Δεν μπορεί όλα να γίνονται και να λέγονται για πολιτικούς και κομμάτικούς λόγους.