Το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε, αναμένονται ανακοινώσεις από τον Τατούλη

Το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε, αναμένονται ανακοινώσεις από τον Τατούλη

Οκτώβριος 16, 2010 - 11:55
21 σχόλια

Το δελτίο τύπου του ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει για υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου, με το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη, «Νέα Πελοπόννησος», τους εξής:

Αργολίδα Χειβιδόπουλος Τάσος
Αρκαδία Μπαρούτσας Γιώργος
Κορινθία Δέδες Γιώργος
Μεσσηνία Μαλαπάνης Χρήστος
Λακωνία Τζανετέα Ντία


21 Σχόλια

Oute oi phifoforoi tou Pasok den goustaroun ton Baroutsa.

Μπα; Αντιδρούν και οι σερβιτόροι;

Επειδή παρακολουθώ την πολιτική διαδρομή του Τατούλη εδώ και χρόνια, θα προέβλεπα ότι στο "bras de fer" που τον οδηγεί το "τελεσιγραφο" του ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται να "κιοτέψει". Αρέσκεται στο να δοκιμάζει να "σπάσει τον τσαμπουκά των αφεντάδων" ακόμη και αν η επαπειλούμενη γι' αυτόν ζημία είναι ανυπολόγιστη. Αφού οι Πασόκοι ήθελαν τοσούτο διακαώς να επιβάλουν το συγκεκριμένο στέλεχος για αντιπεριφεριάρχη, γιατί δεν έβαλαν καμία καλοσυνάτη γιαγιάκα, κανέναν πωλητή υπαίθριας αγοράς, κανένα μικρό προσκοπάκι να του το ζητήσει. Περισσότερες πιθανότητες θα είχαν να κάνει ο Τατούλης το χατήρι στον απλό Αρκά από το να υποκύψει σε σουλτανικούς "φετφάδες". Αλλά ποιός έχασε το μυαλό του για να το βρούν οι Πασόκοι;

Έπεσαν οι μάσκες. Ιδού η "ανεξαρτησία"... Ιδού η συμφωνία κάτω από το τραπέζι... Όποιος δεν καταλαβαίνει ακόμα και τώρα απλά τι συμβαίνει δεν πρόκειται να καταλάβει ποτέ. "Είμαι ανεξάρτητος, ψηφίζω ΠΑΣΟΚ, ψηφίζω Τατούλη"

Πως την είπε την υποψηφιότητά του ο ΠΑΣΟΚος Τατούλης;;; Αυστηρά Ανεξάρτητη;;;; Πόσο ηλίθιο περνάνε τον κόσμο!!!!! Αντε Πέτρο να σου ανακοινώσουν και το τι χρώμα γραβάτα θα φοράς!!!!

η υποψηφιοτητα Τατουλη ειναι πραγματικα ανεξαρτητη.Οι μασκες επεσαν

οννεδιτοπουλο απο εκει αποδεικνυεται οτι η νεα πελοποννησος ειναι αυστηρα ανεξαρτητη

ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ Ο ΜΠΑΡΟΥΤΣΑΣ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

min lete vlakeies. o antiperiferiarxis einai apo to pasok kai einai epilogi toy TATOYLI KAI MONO,THA TO DEITE KAI EINAI APO TOYS KALOYS TOY pasok KAI ARKAS ME TA OLA TOY.

Πετρο δεν θα σε κανει Πειφεριαρχη η ΚΟ ΠΑΣΟΚ, εμεις θα σε κανουμε εαν δουμε οτι αντεχεις ακομα. ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Πως επιλεχτηκε ο κος Μπαρουτσας?Ποιες ειναι οι σπουδες του?Δε ντρεπομαστε λιγο!!!!!!!!!!!!Κριμα Πετρο ....

Πέτρος ξεκαθάρισε τη θέση σου. Μη μας δουλεύεις. Ακου ...Μπαρούτσας!

ο πετρος τατουλης δεν εχει επιλεξει μπαρουτσα και δεν ευθυγραμμιζεται με την πασοκικη βαρονια της αρκαδιας

h katastash mono gelia prokalei...... eixame mia elpida na stathei sto ypsos toy alla alloi apofasizoyn.........

Paidia giati? ti kako exei o mparoutsas....? 8a einai antiperifereiarxis kai 8a exei symvoulo to Xristodoulopoulo. poion Xristodoulopoulo???????? rotiste to Lalioti pou pame reeeeeee......

Tatouli arxises ta anarxika sou mou fenetai...E re ti exeis na kaneis stin sinexeia.....

O TATOYLHS THA STIRIKSEI AUTON POY PRAGMATIKA THA TON BOHTHISEI NA ANEBEI STIN POLITIKH SKHNH TOU TOPOY . KALO THA HTAN NA AFHSETE TON PETRO NA KOINHTHEI MONOS TOU .... ETSI KAI ALLIOS MIN KSEXNATE OTI DEN EINAI TIXEOS . EN ANAMONH APOFASHS TOY TATOYLH GIA TON YPOPSIFIO ANTIPERIFERIARXI .

Να δω τι θα ψελλίσουν τώρα οι φέροντες χρωματιστά ομματουάλια φίλοι μου. Καλές οι κομματικές γραμμές αφισοκολλητόπαιδα μου, αλλά αν φθάσαμε σήμερα στο να επικοινωνούμε με αυτόν το τρόπο τούτο το οφείλουμε στην λογική την παρατήρηση και το πείραμα. Αν είχατε παρατηρήσει την πολιτική διαδρομή του Πέτρου και βάζατε την λογική πάνω από τις όποιας προέλευσης "γραμμές", θα είχατε προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα του "πειράματος". Έχετε το υπόψη σας για το μέλλον.

o πετρος εδωσε την καλυτερη απαντηση σε οσους πιστευουν πως η αρκαδια ειναι βιλαετι του καθε κομματαρχη