Γκολ ο Ζευκιλής στην νίκη του Θρίαμβου επί του Αθηναϊκού

Γκολ ο Ζευκιλής στην νίκη του Θρίαμβου επί του Αθηναϊκού

Ιανουάριος 23, 2018 - 10:39
0 σχόλια

Με τον Παναγιώτη Ζευκιλή να χρίζεται σκόρερ και να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Θρίαμβος Αθηνών πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην έδρα του Αθηναϊκού με σκορ 1-2.

Ο Θρίαμβος Αθηνών δίκη μεγάλη μάχη για την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία Αθηνών με την αναμέτρηση κόντρα στον Αθηναϊκό να αποτελεί πραγματικό ντέρμπι μιας και η ιστορική ομάδα είναι χαμηλά έχοντας τους ίδιους στόχους με την ομάδα του Αρκά άσου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για τον Θρίμαβο Αθηνών με τον Παναγιώτη Ζευκιλή μόλις στο 5ο λεπτό να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 35’ ο Πλάκας ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αθηναϊκό με τον  Γουργιώτη στο 83’ να λυτρώνει τον Θρίαμβο γράφοντας το τελικό 1-2.

Ο Θρίμαβος με την νίκη του αυτή βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας Αθηνών με 14 βαθμούς πιάνοντας και βάζοντας ουσιαστικά από κάτω του τον Αθηναϊκό.

Να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκε ο άλλος Αρκάς που βρίσκεται στον Θρίαμβο Αθηνών ο Δημήτρης Τσιώσης.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λιάπας, Ζαφειράτος, Βασιλείου, Πλάκα, Βαρδακώστας, Κουμπούνης, Χαραλαμπόπουλος(46' Φερνάντο), Χαλβατζής, Πετριτάι(75' Ζαχαρόπουλος), Χελιώτης(80' Τσαβαλιάς), Βούζας.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ:  Λαχανάς, Καλούμενος, Χρυσοσπάθης, Γεωργιόπουλος, Δρακάς, Σπυρόπουλος, Ζαφείρης, Σκουλλής, Παπαγεωργίου, Γουργιώτης(84' Κωνσταντίνου), Ζευκιλής (87' Μπούζης). 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.