Γκολ και θέαμα στο F.C. Tripolis (vid)

Γκολ και θέαμα στο F.C. Tripolis (vid)

Ιούλιος 04, 2017 - 09:48
0 σχόλια

Ο μήνας Ιούλιος παραδοσιακά για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους είναι ο μήνας των μεταγραφών και ο μήνας που οι περισσότερες ομάδες ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ωστόσο για τις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών ο μήνας Ιούλιος εκτός από τα μεταγραφικά δεν περιλαμβάνει το κομμάτι της προετοιμασίας μιας και τα πρωταθλήματα ξεκινούν λίγο αργότερα και έτσι για πολλούς  ποδοσφαιριστές μια ''όαση'' ποδοσφαιρικού αδιεξόδου και παράλληλα προπόνησης είναι οι αγώνες σε γήπεδα 5x5 η και 7x7 όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Και λέμε στην προκειμένη περίπτωση διότι στις εγκαταστάσεις του F.C. Tripolis των Κώστα Καλογιαννίδη και Νίκου Χατζόπουλου καθημερινά γίνονται πολλά και ενδιαφέροντα τέτοια παιχνίδια είτε πέντε εναντίον πέντε είτε σε μεγαλύτερο χώρο με αγώνες εφτά εναντίον εφτά.

Μια τέτοια ξεχωριστή αναμέτρηση ήταν και αυτή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουνίου στο F.C. Tripolis σε έναν αγώνα 7x7 μεταξύ γνωστών παιδιών του Αρκαδικού ποδοσφαίρου που τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στις Εθνικές κατηγορίες όπου αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν άφησαν τα διαπιστευτήρια τους.

Όμορφα γκολ, τακουνάκια, περίτεχνες ενέργειες, συνεργασίες, εντυπωσιακές αποκρούσεις και ασφαλώς δύναμη, πολύ πάθος και όρεξη για καλό ποδόσφαιρο από δύο μικτές ομάδες Αρκάδων ποδοσφαιριστών σε έναν άκρως εντυπωσιακό αγώνα 7x7 που σου προσφέρει μια διαφορετική αίσθηση του παιχνιδιού πιο κοντά στην πραγματική.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Γκολ και θέαμα στο F.C. Tripolis


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.