Γιορτινή διάθεση παρά το κρύο στην αλλαγή του χρόνου στο Αστρος (photos+video)

Γιορτινή διάθεση παρά το κρύο στην αλλαγή του χρόνου στο Αστρος (photos+video)

Ιανουάριος 01, 2015 - 11:46
0 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Με έντονα γιορτινή διάθεση που δεν… υπολόγισε το κρύο υποδέχτηκαν χθες όσοι βρέθηκαν στην πλατεία του Αστρους το 2015. Ζεστό κρασί, χοτ ντογκ, λουκουμάδες, καλή μουσική τζαζ από τους FINGERSNAP και φυσικά… ασιοδοξία για μια καλύτερη χρονιά «συνόδεψαν» τους παρευρισκόμενους μέχρι την αλλαγή του χρόνου, ανταλλάσσοντας ευχές. Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της εκπορσώπου του Σωματείου Επεγγελματιών Αστρους κυρίας Αγγελικής Κουλεντιανού, που υποδέχτηκε τον κόσμο, συνεχίστηκε μουσική, ενώ το 2015 υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς με… αντίστροφη μέτρηση.Ηταν μια ευχάριστη πρωτοβουλία του Δήμου που ευχόμαστε στο μέλλον να καθιερωθεί και να γίνει ακόμα καλύτερη…

Υ.Γ: Η αλλαγή του χρόνου στην πλατεία του Αστρους μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του astrosnews και αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να μπουν στο 2015 μαζί μας. Ηταν μια προσπάθεια που οργανώθηκε την τελευταία στιγμή και η… ποιότητα του αποτελέσματος, ως εκ τούτου, ανάλογη, αφού στην περιοχή έχουμε μείνει ακόμα στο 3G (όπου αυτό είναι εφικτό).

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews 1 1 15 ΑΣΤΡΟΣb


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.