Γιορτή σαρδέλας και διαγωνισμός μουστακιού στο Βελημάχι Γορτυνίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιορτή σαρδέλας και διαγωνισμός μουστακιού στο Βελημάχι Γορτυνίας

Αύγουστος 07, 2017 - 14:04
0 σχόλια

O Σύλλογος Βελημαχιτών Αρκαδίας διοργανώνει και φέτος το διαγωνισμό μουστακιού και τη γιορτή σαρδέλας στο αθλητικό κέντρο Βελημαχίου (γήπεδο μπάσκετ) και σας καλούμε να έρθετε με την παρέα σας,  το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, ώρα 8:30 μμ.

  Η διοργάνωση της εκδήλωσης γίνεται από τα μέλη του συλλόγου μας, τα βραβεία είναι ευγενική προσφορά του Αργύρη Αγγελόπουλου, ενώ η Ένωση Συλλόγων Δημ.Εν. Κοντοβάζαινας συνδράμει στη στήριξη των συμμετεχόντων του διαγωνισμού.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Γορτυνίας, το Δήμαρχο κ Γιάννη Γιαννόπουλο, που κάθε χρόνο στηρίζει και παρευρίσκεται στην εκδήλωση μας. Η σαρδέλα είναι προσφορά του συγχωριανού μας Θεοδ.Κακούρη, από την επιχείρηση «Σταυροδρόμι». Τα δώρα κλήρωσης των λαχνών για τη στήριξη του έργου του συλλόγου προσφέρονται από το σύλλογο και από συμπατριώτες δωρητές.

Επιπλέον, την επόμενη ημέρα Κυριακή 13 Αυγούστου μία ξεχωριστή βραδιά με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και τους μουσικούς του σε ένα πάρτυ νεολαίας!

Επίσης σας καλούμε να δείτε από κοντά τους αγώνες μπάσκετ μεταξύ ομάδων της Δημ.Εν. Κοντοβάζαινας στις 14-15-16 Αυγούστου 2017, στα γήπεδα Κοντοβάζαινας και Βελημαχίου:

Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις μας!

Σύλλογος Βελημαχιτών Αρκαδίας

Ταχ.Δνση: Καραϊσκάκη 7 & Κουγκίου 2, ΤΚ:11146, T/F: 6972222680/2130350458, S: www.velimachi.gr

E: velimachi.gortynias@gmail.com


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.