Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης (pics,vid)

Γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης (pics,vid)

Οκτώβριος 27, 2022 - 20:14
0 σχόλια

Μία όμορφη σεμνή και λιτή εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, διοργανώθηκε από το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης στον χώρο του ΚΑΠΗ Τρίπολης και μόνο για τα μέλη του.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης, του Δημάρχου, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων αλλά και την συμμετοχή πολλών μελών του ΚΑΠΗ, άνοιξε η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ, κα Γιούλα Αναστασιάδη όπου υποδέχτηκε, χαιρέτισε τους καλεσμένους και παρουσίασε το πρόγραμμα της γιορτής .

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος, χαιρέτισε την εκδήλωση εκφράζοντας την ικανοποίηση του που μετά την παύση που επέβαλαν τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, το ΚΑΠΗ και οι ομάδες -που έχουν συσταθεί από τα μέλη του  επαναδραστηριοποιούνται εκ νέου με όμορφες εκδηλώσεις που θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση στον χαιρετισμό του δήλωσε ότι η διοργάνωση της συγκεκριμένης εναρκτήριας ουσιαστικά για το ΚΑΠΗ, εκδήλωσης για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, δείχνει πόσο σημαντικό  είναι να ενεργοποιηθούν και πάλι μετά από καιρό λόγω της πανδημίας- όλες οι ομάδες του ΚΑΠΗ έτσι ώστε ο χώρος να αποτελεί πάντα έναν χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης αλλά και δημιουργικής δραστηριότητας για τα μέλη της τρίτης ηλικίας .

Η χορωδία του ΚΑΠΗ εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους με τα εμβληματικά τραγούδια που ερμήνευσε και τα ποιήματα που απαγγέλθηκαν μεταφέροντας τους θεατές σε στιγμές που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την ιστορία της χώρας.

Video: 

Γιορτή για την 28η Οκτωβρίου στο ΚΑΠΗ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.