Γιορτές τη Πέτρας στα Λαγκάδια στις 8 Αυγούστου

Γιορτές τη Πέτρας στα Λαγκάδια στις 8 Αυγούστου

Αύγουστος 07, 2015 - 17:21
0 σχόλια

Τα ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ με τις φετινές ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ το Σάββατο 8 Αυγούστου 2015 στα Λαγκάδια, αναδεικνύουν σημειολογικά το ιστορικό και κοινωνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο αναπτύχθηκε η τέχνη της πέτρας στα Λαγκάδια. 

Η ανάδειξη  εκφράζεται μέσω της δημόσιας παρουσίασης για πρώτη φορά του ιστορικού πύργου των Δεληγιανναίων και της λαογραφικής συλλογής «Π. Κατσιούφης» στη θέση Βίγλα του οικισμού. 

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με χαιρετισμό από τον πρόεδρο των ΑΝΘΕΩΝ Γιάννη Τσιαούαη και θα ακολουθήσει ομιλία από τον ερευνητή της ιστορίας της ευρύτερης περιοχής  Ηλία Γιαννικόπουλο με θέμα την ιστορική οικογένεια των Δεληγιανναίων. Οι εκδηλώσεις, οι οποίες υποστηρίζονται από το Δήμο Γορτυνίας, θα ολοκληρωθούν με συναυλία της Αμαλίας Τάτση, μιας νέας, ταλαντούχας τραγουδίστριας με τραγούδια των σημαντικότερων Ελλήνων συνθετών.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.