Γιώργος Κοψαύτης: «Μείναμε στο πλάνο που σχεδιάσαμε» (vid)

Γιώργος Κοψαύτης: «Μείναμε στο πλάνο που σχεδιάσαμε» (vid)

Νοέμβριος 17, 2015 - 10:22
0 σχόλια

Γιώργος Κοψαύτης από πλευράς Αρκαδικού και Όγνιεν Κούζμιτς από πλευράς Παναθηναϊκού εκπροσώπησαν τους συμπαίχτες τους στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ο αρχηγός του ΣΕΦΑ τόνισε πως η εικόνα της ομάδας του ήταν πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τους αγώνες με τον Ολυμπιακό και τον Άρη και πως ο Αρκαδικός έμεινε συγκεντρωμένος στο πλάνο που είχε σχεδιάσει μέχρι και το τέλος του αγώνα ενώ πλέον η προσοχή όλων πέφτει στο σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα την επόμενη αγωνιστική.

Ο Σέρβος σέντερ του Παναθηναικού στάθηκε στην πολύ καλή άμυνα της ομάδας του τονίζοντας πως για το τριφύλλι το πιο σημαντικό είναι να καταφέρνει να φτάνει στην νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο παίχτες

Γιώργος Κοψαύτης:

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη του. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς όπου προετοιμαστήκαμε πολύ σκληρά για το παιχνίδι αυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος. Αυτό που κερδίσαμε ήταν η σαφώς βελτιωμένη εικόνα από τα παιχνίδια με τον Άρη και με τον Ολυμπιακό. Μείναμε στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει μέχρι το τέλος του αγώνα. Έχουμε να πάρουμε πολλά θετικά μηνύματα από το παιχνίδι. Στόχος μας δεν ήταν η νίκη αλλά η καλή εμφάνιση γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανώτερος. Πρέπει να δώσουμε βάση στο ερχόμενο ματς με τον Απόλλων Πατρών. Είναι πολύ σημαντικό ματς για την παραμονή μας στην κατηγορία".

Όγκνιεν Κούζμιτς:

''Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς. Ξεκινήσαμε τον αγώνα καλά παίζοντας καλή άμυνα. Αρχίσαμε και τελειώσαμε καλά το παιχνίδι. Σε κάθε ματς είναι σημαντικό για εμάς η νίκη".

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Δηλώσεις Κοψαύτης - Κουζμιτσ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.