Γίνε εθελοντής διασώστης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Γίνε εθελοντής διασώστης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Οκτώβριος 05, 2015 - 12:58
0 σχόλια

Η Σχολή Εθελοντών Σαμαρειτών της Τρίπολης ξεκινά το πρόγραμμα μαθημάτων της

Ο τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε καλεί να γίνεις εθελοντής διασώστης και να γίνεις εσύ ο επόμενος που θα σώσει μια ανθρώπινη ζωή. 

Το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ αποτελεί έναν από τους δυναμικούς τομείς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος κινητοποιείται άμεσα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. 

Στήριγμα και κινητήριος δύναμή του υπήρξε ανέκαθεν η σύμπραξη της κοινωνίας με την ανιδιοτελή και γενναία προσφορά των ευαισθητοποιημένων πολιτών που επιλέγουν να συμμετέχουν στο Σώμα και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.

Η Σχολή Εθελοντών Σαμαρειτών της Τρίπολης ξεκινά πρόγραμμα μαθημάτων και καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο έργο του ΕΕΣ, να ενσωματωθούν στη δύναμη του Σώματος Σαμαρειτών. 

Δικαίωμα υποβολής για τη Σχολή Σαμαρειτών και Διασωστών έχουν άνδρες και γυναίκες, με έντονη τη διάθεση Εθελοντικής Προσφοράς, που διαμένουν νόμιμα στη χώρα και είναι από 16 έως 45 ετών και χωρίς προβλήματα υγείας που δεν θα τους επιτρέψουν να παρακολουθήσουν το σύνολο της εκπαίδευσης (πρακτική και θεωρητική). 

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει: πρώτες βοήθειες, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αντιμετώπιση τροχαίου ατυχήματος, απεγκλωβισμός και μεταφορά τραυματιών, έρευνα και διάσωση αγνοουμένου.
Γίνε μέλος στη μεγαλύτερη παγκόσμια οικογένεια και μπες σε ένα κόσμο προσφοράς και δράσης. 

Πληροφορίες-εγγραφές:  Ηλεκτρονικά: www.samarites.gr                                         

Τηλεφωνικά στα 6987250010 και 6931107898.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.