Γιάννης Καστρίτης «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά»

Γιάννης Καστρίτης «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά»

Ιανουάριος 10, 2015 - 23:28
0 σχόλια

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης που συνεχάρη όλους τους παίκτες του και τόνισε πως ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Επίσης δήλωσε πως πλέον αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι το πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Ψυχικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννης Καστρίτη:

Για το παιχνίδι με το Παγκράτι «Καταρχήν να ευχηθούμε στον κόσμο τα καλύτερα. Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους αθλητές. Είχαμε πει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο για δύο λόγους. Πρώτον γιατί προερχόμαστε από μακρά διακοπή και δεύτερον γιατί το Παγκράτι είναι μια ομάδα η οποία παίζει πραγματικά ένα ιδιαίτερο στυλ μπάσκετ για τα δεδομένα της Α2. Το παιχνίδι απαιτούσε να έχουμε πάρα πολύ μυαλό και αυτοσυγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Για αυτόν τον λόγο αξίζουν πάρα πολύ συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί στο μεγαλύτερο κομμάτι –αν όχι στο απόλυτο- ακολούθησαν το πλάνο και ότι ακριβώς είχαμε πει. Είναι πολύ σημαντικό ότι ελέγξαμε τον τομέα των ριμπάουντ και είχαμε σχεδόν τα διπλάσια από τον αντίπαλο και ότι μια ομάδα όπως το Παγκράτι αρέσκετε στο να τρέχει, πέτυχε μόλις 4 πόντους στον αιφνιδιασμό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και από την επίθεση μας. Σκόραραν 9 παίκτες από τους οποίους οι 5 είναι με διψήφιο αριθμό πόντων. Είχαμε πάρα πολλές ασίστ.  Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Ακολουθεί ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς μέσα στην έδρα του Ψυχικού. Πρέπει να μαζευτούμε από την αρχή της εβδομάδας, να σκύψουμε το κεφάλι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε τις ατέλειες μας  και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την συνέχεια».

Για το γεγονός ότι σκόραραν πολλοί παίκτες «Το έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι έχουμε πραγματικά απεριόριστη εμπιστοσύνη  σε όλους μας τους παίκτες και συνολικά σε όλη την ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση των παικτών και για αυτό δώσαμε συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά καλό είναι να κλείσει αυτό το παιχνίδι γρήγορα και να προετοιμαστούμε για το δύσκολο που ακολουθεί».

Για το αν φοβήθηκε ότι θα τους επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος «Σίγουρα το σκεφτόμασταν και ήταν ένας από τους λόγους που το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Το παιχνίδι ήταν μετά από μακρά διακοπή και ήταν και απέναντι με μία τόσο ιδιαίτερη ομάδα, η οποία απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι σου και ειδικά στην άμυνα. Παρόλα αυτά ανταποκριθήκαμε, κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γ. Καστρίτης Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.