Γιάννης Γιαννιώτας: Μπορούσαμε την νίκη

Γιάννης Γιαννιώτας: Μπορούσαμε την νίκη

Δεκέμβριος 08, 2014 - 00:02
0 σχόλια

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου με την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Παναθηναϊκό  και ο μοιραίος για την ομάδα του μετά τις πολλές ευκαιρίες που έχασε.Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μίλησε  στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Γιαννιώτας:

Για την μεγάλη πίεση στον αντίπαλο: «Ο προπονητής μας μας έδειξε ένα σχήμα που προσπαθήσαμε να το βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε πολύ καλά βγάλαμε εκτός παιχνιδιού έναν παίκτη όπως ο Μπεργκ. Πιέσαμε κάναμε ευκαιρίες πετύχαμε ένα γκολ, δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα άλλο, αλλά συνεχίζουμε».

Για τον Στιλ και τις ευκαιρίες που έχασε: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία αλλά μην ξεχνάμε πως παίζαμε απέναντι από τον Παναθηναϊκό που είναι μια μεγάλη ομάδα. Ο Στιλ ήταν πολύ καλός σήμερα, έβγαλε αρκετές φάσεις και του αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς συνεχίζουμε και ελπίζουμε να πάμε ψηλότερα».

Για το αν βοήθησε η πορεία στην Ευρώπη: «Όποιος έχει δει την πορεία μας θεωρούμαστε άτυχοι που δεν περάσαμε κιόλας. Το ποδόσφαιρο είναι 11 εναντίον 11, η δουλειά που γίνεται στην Τρίπολη είναι πολύ καλή και αυτό φαίνεται».

Για το αν στεναχωρήθηκε όταν βγήκε αλλαγή: «Στεναχωρήθηκα γιατί δεν βοήθησα την ομάδα μου και ένιωθα την απογοήτευση την ώρα της αλλαγής. Ο προπονητής μου με έβγαλε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συνεχίζουμε, η τρίτη θέση δεν είναι μακριά από εμάς και συνεχίζουμε».

Για την εμπειρία του στο εξωτερικό: «Όταν πας κάπου και δεν καταφέρνεις να παίξεις νιώθεις μια απογοήτευση, αλλά αυτό με έκανε πιο δυνατό, με έκανε να δω τα όριά μου και είναι μια μεγάλη σχολή. Ήρθα σε μια ομάδα που παίζει στο Γιουρόπα και έχει υψηλούς στόχους και μόνο καλό μπορεί να μου κάνει αυτή η ομάδα και δεν είναι αποτυχία και πισωγύρισμα».

Για τα γκολ που δεν βάζει ο Αστέρας εντός: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, οι ευκαιρίες γίνονται και δεν ξέρω γιατί δεν έρχονται τα γκολ, ελπίζω στο δεύτερο γύρο να αλλάξει αυτό, να κάνουμε περισσότερο προπόνηση και νομίζω πως θα το βελτιώσουμε και θα το δείτε και εσείς».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.